Sieviete-Ūdensvīrs: kļūdas, kuras jūs pieļaujat attiecībās

 

Izvēlaties sev nepiemērotu vīrieti

No visiem iespējamajiem kandidātiem jūs, protams, izvēlaties visneveiksmīgāko. Protams, ka tas tikai provocē strīdus ar ģimeni un draugiem, kuri pastāvīgi norāda uz jūsu izredzētā trūkumiem. Precējies, dzērājs, slinks vai pārāk agresīvs, taču jūs viņu pilnīgi noteikti neizvēlaties dēļ žēluma. Viņš jūs piesaista ar kādu ļoti spilgtu savu iezīmi: izmisīgu drosmi, humora izjūtu vai vienkārši muskuļu masu.

 

Draugus un pienākumus vērtējat augstāk par ģimeni

Ja arī kaut kādu iemeslu pēc jūs atradīsiet sevis cienīgu cilvēku, jūs liksiet lietā visas savas pūles, lai viņu atgrūstu. Pirmais pārbaudījums, kuram viņam nāksies iet cauri – jūsu sociālā aktivitāte. Kamēr citas sievietes pēc darba mierīgi vāļājas pa dīvānu, jūs dodaties uz savas priekšnieces dzimšanas dienas svinībām, palīdzat draudzenei ar remontu, vedat vecāku komitejas sapulci vai arī satiekaties uz kafiju ar savu bijušo vīru. Gala rezultātā mājās jūs gaidīs dusmīgs vīrs, kurš būs neapmierināts ar to, cik maz laika jūs pavadāt kopā ar viņu.

 

Lasi vēl: Ūdensvīrs ir ekscentriskākā Zodiaka zīme, un tam ir savas priekšrocības

 

Gribat lielāku brīvību

Spēku atjaunošanai jums ir nepieciešama vienatne, taču mīļotajam šis jūsu priekšlikums pavadīt brīvdienas atsevišķi var nelikties visnotaļ saistošs. Ideja pavadīt visu dienu kopā, nepametot savu mitekli, jums šķiet kā briesmīgs sods. Tas gan nav tāpēc, ka jūs būtu piesaistīta savam partnerim, bet gan tāpēc, ka jūs nemīlat ierobežojumus un vienveidību.

 

Radāt iespaidu, ka esat bezatbildīga

Lai gan ir grūti atrast vēl apņēmīgāku sievieti, kura tik ļoti būtu piesaistīta savām interesēm, jūsu uzvedība rada pilnīgi pretēju iespaidu. Jūs aizmirstat jubilejas, izdabājat bērnu kaprīzēm, ļoti neapdomīgi tērējat naudu, nesekojat līdzi laikam – jūs atgādināt tādu bezrūpīgu pusaudzi, turklāt arī tīrība un kārtība pilnīgi noteikti neietilpst jūsu prioritāšu augšgalā.

Slēpjat savas jūtas

Lai gan jūs sevi uzskatāt par patiesu un atklātu, priekš partnera jūsu sirds ir īsts noslēpumu kambaris. Jūs ļoti bieži viņu sarkastiski izjokojat, strīdaties sīkumu dēļ, kritizējat viņa ģērbšanās stilu, dāvināt dāvanas ar kaut kādu zemtekstu un pašas ticat, ka ļoti adekvāti izrādāt savu mīlestību. Jums ir ļoti grūti no sevis izspiest atzīšanos vai uzslavu, kā rezultātā jūsu vīrietis apsūdz jūs vienaldzībā un lēnām pazūd no jūsu horizonta. Par to, kā jūs raudājāt pēc viņa aiziešanas, viņš diez vai uzzinās, jo panākt viņu atgriezt – tā pilnīgi noteikti nav jūsu stratēģija.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru