Sieviete – Vēzis; Kāpēc viņa ir tik pievilcīga?

Uzzini, ar ko īpašas ir Vēža zvaigznājā dzimušās sievietes!

Lasi arī: Uzzini, kāpēc sieviete – Dvīņi ir tik neatvairāma un neparasta

Atceries, ja esi dzimusi Jūnija beigās, tad tev iespējams, ir raksturīgas arī Dvīņu īpašības, turpretī, ja esi dzimusi Jūlija beigās, tad Lauvas.

Viņa ir gādīga

Ikviens, kas ar viņu dosies vienu ceļu, būs ļoti laimīgs, jo viņa par saviem mīļajiem vienmēr parūpējas un vienmēr ir gādīga. Taču viņas maigumu izjūt tikai liktenīgie.

Viņa nespēj uzticēties visiem

Sieviete – Vēzis ir ļoti jūtīga, un šī iemesla dēļ baidās un nespēj uzticēties kuram katram. Viņas uzticību ir ļoti grūti iegūt, bet ļoti viegli pazaudēt. Uzticas tikai tiem, kas viņai ir ļoti tuvi un mīļi. Tāpat viņa baidās tikt sāpināta, jo viņu aizvainot ir ļoti viegli, it īpaši, ja mīļotais cilvēks pasaka kaut ko aizskarošu.

Viņa ir kaislīga

Kaut arī sākumā varētu šķist klusa un mierīga, bet, kad atveras, viņa kļūst ļoti aktīva, runātīga un kaislīga.

Lasi arī: 6 iemesli, kāpēc attiecības ar Vēzi ir tik pasakainas

Viņai ir laba intuīcija

Ja viņa tev kaut ko vaicās, tad, iespējams, ka intuīcijas vadīta, jo kaut kas iekšēji viņai nedos mieru. Parasti arī jūt, ja partneris pamazām sāk attālināties, spēj nojaust arī otra nodevību.

Viņa ir lieliska draudzene

Gan kā partnere, gan kā vienkārša paziņa. Iespējams, ka paziņu skaits nav pārāk liels, tāpat arī draugi ir uz vienas rokas pirkstiem saliekami, taču, šie draugi vismaz ir īsti un uzticami.

Viņai ir nepieciešama uzmanība

Drīzāk no sava mīļotā un draugiem, nevis no apkārtējiem cilvēkiem, kas viņai neko nenozīmē. Attiecībās justies mīlētai ir ļoti svarīgi, jo uzmanības izrādīšana apliecina mīlestību un rūpes.

Viņa dzīvo pagātnē

Viņa nekad neko neaizmirst, spilgtākos notikumus, sajūtas, reizēm gadās tā, ka ilgi nespēj aizmirst par kādu bijušo mīlestību. Tā it kā tai sirdī vienmēr būtu kāda īpaša vieta.

Lasi arī: Horoskops sievietēm: ar ko īpaša ir katras zodiaka zīmes pārstāve?

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru