Sieviete ZIVIS – erotiskā un mīlas saderība 10 baļļu sistēmā

Vīrietis AUNS (mīla 7, sekss 9)

Šis noslēgtais vīrietis Tavā klātbūtnē atklās savu maigumu, tāpēc sekss ar viņu būs tik labs, ka Tu varētu palikt gultā dienām ilgi.

Vīrietis VĒRSIS (mīla 8, sekss 8)

Gudrs, maigs un atsaucīgs Tavām vēlmēm – Vērsis dos Tev stabilitāti, bet viņa mērķtiecība novedīs Tevi pie neskaitāmiem orgasmiem.

Vīrietis DVĪŅI (mīla 4, sekss 2)

Arī Tev piemīt viņam raksturīgā asa humora izjūta un seksīgā iztēle. Viņš uzskata, ka juteklisks sekss ir garlaicīgs, un tas Tevi iekvēlina.

Vīrietis VĒZIS (mīla 9, sekss 8)

Viņa dāsnā sirds liks viņam Tevi lutināt, gatavojot Tev vakariņas un sniedzot Tev orālo baudu, bet Tavs optimisms atvieglos viņa drūmās dienas.

Vīrietis LAUVA (mīla 5, sekss 6)

Viņā apvienojas vēlme izdauzīties un laiski pagulšņāt mājās. Tu zini, ka ar glaimiem var panākt visu, un viņš izdarīs to, ko Tu vēlies.

Vīrietis JAUNAVA (mīla 7, sekss 7)

Tu satricināsi viņa kārtīgo pasauli, un viņš Tevi pārsteigs ar seksuālo intensitāti. Jūs abi esat pilnīgi pretstati, bet ir vērts pacensties.

Vīrietis SVARI (mīla 9, sekss 10)

Iedomājies sirsnīgas sarunas vēlu naktī, aizraujošu seksu un jaukus rītus, baudot viņa pagatavotās brokastis gultā – šī ir ideāla saderība.

Vīrietis SKORPIONS (mīla 10, sekss 9)

Jūs esat apreibuši jau no pirmā skūpsta. Viņš Tevi pieskatīs un parūpēsies par Tevi, bet Tu palīdzēsi šim darbīgajam vīrietim atplaukt.

Vīrietis STRĒLNIEKS (mīla 3, sekss 2)

Lai gan Tev patīk viņa muļķošanās un viņš nespēj noliegt, ka Tu esi ļoti seksīga, būs labāk, ja Jūs abi būsiet tikai draugi.

Vīrietis MEŽĀZIS (mīla 9, sekss 7)

Viņš smagi strādās, lai nopelnītu naudu eksotiskām brīvdienām, bet Tu varēsi viņam pateikties, parūpējoties par viņa slēptākajām vēlmēm.

Vīrietis ŪDENSVĪRS (mīla 4, sekss 6)

Tu meklē sentimentālu vīrieti, bet viņš nav tik emocionāls. Viņš Tev palīdzēs cīnīties par taisnību, un Jums abiem ir brīvs skatījums uz dzīvi.

Vīrietis ZIVIS (mīla 8, sekss 9)

Seksuāli Jūs abi esat tik ļoti saskaņoti, ka spējat paredzēt viens otra kustības, vienīgi draugi, iespējams, nesapratīs Jūsu mūžīgo čubināšanos.

 

Tava problēma ir tajā, ka Tu sapņo par attiecībām, kas aprakstītas grāmatās, bet vīrieši domā, ka tas ir smieklīgi. Viņš ir Tavs īstais, ja viņš sapratīs, cik Tev nozīmīga ir džentlmeniska izturēšanās!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru