Sieviete ZIVIS – uzzini, kāpēc viņu var saukt par “īstu sievieti”

Viņa ir “īsta sieviete” – neticami romantiska un mīloša. Nestrīdas un visus jautājumus atrisina ar maigu smaidu. Intuitīva, viegla – viņa patīk gandrīz visiem, jo kaut kādā mistiskā veidā šī sieviete spēj pielāgoties katram, izraisot otrā cilvēkā vislabvēlīgākās jūtas.

Neptūns (planēta, kas pārvalda Zivis) piešķir viņai ļoti spēcīgu intuīciju, ar kuras palīdzību viņa var “ierakties” gan savas, gan citu cilvēku apziņas dzīlēs, taču šai “dāvanai” ir arī savi mīnusi. Šīs sievietes tendence gandrīz visu laiku būt meditācijas stāvoklī neļauj viņai koncentrēties uz realitāti, kas reizēm rada nepanesamas grūtības, jo viņa ir pakļauta savām jūtām, kas nozīmē arī to, ka viņu ir ļoti grūti pārliecināt ar faktiem, kas ir pretrunā ar viņas iekšējām sajūtām.

Viņām padodas viss, kas saistīts ar radošumu. Visbiežāk viņas atrod sevi kādā mākslas veidā. Tad apkārtējiem tiek dāvinātas dāsnas dāvanas – smalku gleznu vai iedvesmojošas dzejas formā. Ja godīgi, tad šīs sievietes tieši tam arī ir radītas – mākslai, viņas ir kaut kas starp ideālo un reālo! Izskatās, ka būt par sievieti Zivis ir liels gods!

Tā arī ir, jo šo sieviešu žēlsirdībai nav robežu, viņas ir bezgala nesavtīgas un viņu rīcību diktē kaut kas augstākstāvošs, taču bieži vien viņas var tik uzskatītas arī par diezgan dīvainām (ne visi ir spējīgi saprast viņu motīvus), bezatbildīgām un viltīgām, taču katrai medaļai ir arī otra puse!

Starp citu, mīti par Sirēnām (sievietēm – nārām), kas ar savām dziesmām pavedināja jūrniekus, kuri bija nogājuši no kursa, ļoti labi ilustrē sievietes Zivis tēlu. Viņa arī ir tieši tāda Sirēna, kura, emocionāli iedarbojoties uz cilvēku, maina viņa dzīvi, tā kā – jā, šī sieviete ir diezgan bīstama!

Neskatoties uz sievietes Zivis noslēpumainību un atsvešināšanos no visām laicīgajām lietām, viņa ir spējīga dzīvot ģimenes dzīvi un audzināt bērnus (reizēm arī vīru). Ja viņa laicīgi sapratīs, ka viņas simboliskie lidojumi kosmosā un niršana okeāna bezdibenī nav viss, ko viņa vēlas dzīvē, tad viņai ir visnotaļ lielas izredzes atrast harmoniju arī uz zemes.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru