SIEVU HOROSKOPS. Lieliska mīļotā vai īsta ragana?

 

 

9. vietā – STRĒLNIEKS

Strēlnieces ir sapņu sievietes. Brīnišķīgas pa gabalu, bet tuvumā tikt viņām ir teju neiespējami. Šīs nesasniedzamās dievietes ir pazīstamas ar savu brīvdomātājas būtību. Viņas nekad un neviens neieliks būrī. Viņas domas ir neparastas, bet idejas – fenomenālas. Tādu sievieti nekur citur neatrast. Viņas ir lieliskas darbinieces, jo izceļas ar savu nestandarta domāšanu, tieši viņas atrod visneparastākos risinājumus šķietami neatrisināmām problēmām. Arī attiecību ziņā viņas spēj dot pašus labākos padomus. Šīs sievietes ir ne tikai nepārspējamas padomdevējas, bet arī ar milzīgu atbalstīt talantu apveltītas. Viņas vienmēr savus mīļotos vīriešus atbalsta, lai arī kas! Piemēram, ja viņas sirds āķītis pēkšņi izdomā mainīt profesiju un no mehāniķa kļūt par juristu, tad viņa viņu atbalstīs no visas sirds! Strēlnieces ir reālistiskas būtnes, bet, tai pat laikā, viņā ir neizsakāmi milzīga ticība cilvēkiem! Strēlniece jums nekad neteiks, ka tu nevari sasniegt savus sapņus, tieši pretēji, viņa izstāstīs kādu savu dzīves gadījumu, kur notika teju neiespējamais!

Kaut arī Strēlnieces savus vīru vienmēr atbalsta, viņas tomēr ir visai nepaklausīgas, ja tā varētu teikt. Jūs viņām varat teikt, ko jūs vien gribat, viņa tāpat izdarīs visu pa savam! Un tas nav tāpēc, ka viņa ir stūrgalvīga, bet gan tāpēc, ka viņa pati ir savas dzīves noteicēja. Jūs viņu nekad neredzēsiet sekotāja pozīcijā. Strēlniece pēc dabas ir līdere, un nevienam kā aita barā neseko, tāpēc nekādā gadījumā neuzspied viņai nekādus nosacījumus. Tu panāksi pretēju efektu:! Jo mierīgāk tu reaģēsi uz Strēlnieku, jo vairāk telpas piedzīvojumiem tu viņam atstāsi, un jo prātīgāks būs šis cilvēks.

Viena lieta, kas gan būtu jāatceras par Strēlnieci, ir tas, ka viņa necieš un nepiedod melus. Melot Strēlniecei ir  patiešām muļķīgs gājiens. Viņas necieš noslēpumainību un liekulību, jo pašas vienmēr cenšas būt sirsnīgas. Cilvēki uzpērkas uz šī sirsnīguma, un tas bieži vien noved Strēlniekus pie panākumiem dzīvē visās sfērās. Bet, ja Strēlniece ir atklājusi, ka tu viņai esi melojis, tad nav vērts cerēt uz ātru piedošanu. Viņa atcerēsies visu, un ne reizi vien pēc tam liks melotājam rūgti nožēlot par izdarīto. Esi patiess pret Strēlnieku, un tu iegūsi cilvēku, uz kuru jebkurā situācijā varēsi paļauties.

Ja vēlies veidot attiecības tieši ar Strēlnieci, tad tev jāatceras, ka viņa ar ģimenes dzīvi neplāno steigties. Viņai ir tūkstošiem lietu, kuras viņa vēlētos paveikt un tikai tad domāt par ģimeni, tomēr, ja ar ģimenes dzīvi sanāk pasteigties, tad viņai pat bērni netraucēs sasniegt mērķus. Strēlnieces ir ļoti apņēmīgas sievietes, kuras mīl kā brīvību, tā arī darbību! Viņa noteikti nav tā dāma, kura attaisnojas ar frāzi: “Man tam nebija laika!”. Strēlniece ir patiesa, un, ja kaut ko nevēlējās darīt, tad viņa jums to arī pasaka! Kā jau visiem, arī viņai ir limitēts enerģijas daudzums, un arī viņa vienkārši mēdz piekust. Dodiet viņai laiku atkopties, un viņa būs kā no jauna piedzimusi un gatava gāzt kā lielus, tā arī mazus kalnus!

Ja runā par sadzīvošanu ar šīs zīmes daiļā dzimuma pārstāvēm, tad tas ir ļoti dažādi. Ja jāsalīdzina ar pārējām zodiaka zīmēm, tad Strēlnieci nokaitināt ir visai grūti, jo viņa vienmēr uz notiekošo cenšas raudzīties pozitīvi, taču tas nenozīmē, ka viņas nervi ir no dzelzs.

Vislabākā saderība viņai izveidotos ar kādu no gaisa stihijas pārstāvjiem, kas ir Svari, Ūdensvīrs un Dvīņi. Svari Strēlniekus pilnībā izprastu, bet ar Dvīņiem viņiem izveidotos vislabākās atmiņas, jo viņi abi pēc dabas necieš garlaicību un meklē piedzīvojumus. Kas attiecas uz Ūdensvīru, tad Strēlnieks no viņa daudz iemācītos un iedvesmotos sevi pilnveidot. Labas attiecības zvaigznes sola arī ar Aunu, tikai tur gan attiecības, kaut arī kaislīgas un ar dzirksti, drīz vien varētu pārtapt neglābjamā ugunsgrēkā, jo kā Auns, tā arī Strēlnieks ir uguns stihijas pārstāvji. Lauvas Strēlniekiem mēdz būt lieliski draugi, ar kuriem vēlāk var izveidoties romantiskas attiecības.

Kopumā Strēlnieces ir lieliskas sievietes, kuras ar sievas vai mammas statusu parasti nesteidzas, bet, kad tas tomēr ir noticis, viņas savus pienākumus pilda teicami! Viņām ir lieliska humora izjūta un viņas ļoti bieži vien ir optimistiskas. Ja runa ir par sabiedriskiem pasākumiem, tad tajos viņa izceļas ar to pašu labāko, ne velti viņa pēc tam daudziem vīriešiem liek atskatīties un prātot par to, kas bija šī būtne…

 

8. vietā – ZIVIS

Ja meklē sievišķīgu sievieti, tad Zivju zvaigznājā dzimusī jums būs īstā! Viņai ir nepieciešams, kāds, kas viņu izglābtu no ilūziju pasaules un pasargātu no visa ļaunā. Šīs sievietes kā likums ir izteikti emocionālas, bet tas gan nenozīmē to, ka viņas raud pie katras izdevības! Šī emocionalitāte bieži vien izpaužas arī kā dusmas vai pat neapmierinātība! Taču tas neilgst mūžību, jo viņas sirds ātri vien atmaigst.

Atšķirībā no citām zodiaka zīmēm, Zivis ļoti daudz ko piedod. Viņas ļoti pārdzīvo, ja tiek sāpinātas, un noteikti to darīs zināmu arī tev. Taču pēc kāda laika, kad rētas būs sadzijušas, viņas tev piedos, ja vien nesalaidīsi visu vēl lielākā grīstē un piedot vairs nebūs iespējams. Protams, ka šāda sieviete vīrietim ir “izdevīga”, ja viņam ir noslieces uz krāpšanu vai melošanu, tomēr nenovērtējiet viņu par zemu! Viņa nav nemaz tik vārga, kā varētu likties! Zem šī trauslās būtnes aizsega dzīvo īsta ragana, kura, ja to pamodina, var sastrādāt visādas blēņas! Ja ilgi viņu mānīsiet un spēlēsieties ar viņas jūtām, tad vēlāk jūs no viņas dabūsiet pēc nopelniem! Tiesa, viņa nemēdz “eksplodēt” tā pat vien. Ir nepieciešams diezgan ilgs laiks, lai pamostos viņas riebīgā puse. Lai arī kāda nebūtu attiecību situācija ar Zivīm – tur vienmēr būs emocijas, bet tas, vai tās būs labas vai sliktas atkarīgas no jums pašiem!

Lai vai kā, Zivju zvaigznājā dzimušās sievietes citos mēģina saskatīt to labo. Viņas tev palīdzēs grūtā brīdī un neuzdos liekus jautājumus, bet neizmanto šo labsirdību savās interesēs. Novērtē to, ko viņas tavā labā ir darījušas. Zivis varbūt to neteiks skaļi, bet tava pateicība liks viņām justies novērtētām un mīlētām.

Ja meklē sievieti, kas būs loģiski domājoša, tad Zivis jums nebūs īstās. Viņas vairāk paļaujas uz sajūtām nevis domām. Zivis ir sapņotājas un bieži ieslīgst savā pasaulē. Stipro sajūtu dēļ viņas bieži ir emocionālas un ir viegli saraudināmas. Ja satiecies ar sievieti, kura ir Zivs, tad respektē to, ka viņu var viegli novest līdz asarām. Te gan jāpiebilst, ka viņas ir ļoti intuitīvas, un no viņām slēpt kaut ko ir muļķīgi. Viņas zina, kad tu kaut ko slēp, kā arī sajūt cilvēku patiesos nodomus. Ja vēlies uzzināt, kurš būtu piemērotāks kandidāts darba vakancei, tad palūdz kādai Zivij novadīt darba interviju, un viņa visu parūpēsies. Tāpat viņas kalpo kā lieliski melu detektori. Ja viņa draudzenei saka, ka viņas puisis viņu krāpj, tad, ļoti iespējams, tā arī ir! Šīs sievietes ļoti ātri prot “atkost” citus cilvēkus un saprast, kādi ir viņu nodomi. Zivis tik tiešām var paļauties uz savu intuīciju, jo tā viņiem nekad neliek vilties. Tiesa, bieži vien par savu priekšnojautu viņa nebrīdina apkārtējos, bet gan tikai klusi pie sevis kaut ko nodomā. Bieži vien pēc kāda negadījuma var dzirdēt Zivis sakām: “Man tā arī likās!” vai “Es ko tādu nojautu iepriekš!”. Nereti pat šādas lietas viņām var parādīties sapņos.

Zivis novērtē cilvēku darbus, nevis runas! Viņas vienmēr pievērš uzmanību tam, ko cilvēki dara, jo viņas zina, ka darbi runā skaļāk par vārdiem. Zivis ir uzticīgas, spēcīgas un inteliģentas. Un jābrīdina – ja tu viņām nepatīc, tad viņas tev to noteikti darīs zināmu! Šī zīme visai nemākulīgi slēpj savas jūtas, lai arī kādas tās būtu. Ja viņai nepatiks draudzenes puisis, viņa diezgan ātri liks draudzenei noprast, ka viņš nav īstais! Jāteic, ka reizēm pat mēģinot būt jaukai viņai tas vienkārši neizdodas, ja viņai konkrētā persona nepatīk. Un Zivis nav tās sievietes, kurām viss ir slikti. Reti kad viņai kaut kas patiešām nepatīk. Tas pats attiecas arī uz simpātijām – viņa tās vienkārši nemāk slēpt, lai arī kā censtos. Ļoti iespējams, ka skolas laikā par viņu un viņas simpātiju bieži “zobojas”.

Zivis ļoti ātri iemīlas, un, ja tas notiek, tad tas ir uz ilgu laiku. Protams, viņai var būt vairākas simpātijas uz dažādiem cilvēkiem, pat citām sievietēm, tomēr, ja runa ir par iemīlēšanos, tad tas ir nopietni. Ātri vien šīs jūtas pāraug mīlestībā, un tad Zivīm nav glābiņa – viņas visu laiku lidinās mākoņos, fantazējot par savu sirds āķīti. Patiesībā, ir ļoti viegli pateikt, kad Zivis ir iemīlējušās – tās vienmēr par kaut ko ir aizdomājušās un ir teju nespējīgas koncentrēties darbiem. Protams, šīs sajūtas ar laiku pierimstas un Zivis ir spējīgas atsākt darbus tā, it kā nekas nebūtu noticis.

Kopumā Zivis ir ļoti sievišķīgas un mīlošas sievietes, viņa vairāk domās par vīra vai bērnu interesēm, bet pati sevi nostādīs tikai otrajā plānā. Zivis ir vispašaizliedzīgākās zodiaka zīmes, kuras mīļoto cilvēku dēļ būs gatavas uz visu! Tomēr viņu jūtīgā daba vīrietim bieži vien var likt sev vaicāt, vai viņš visu attiecībās dara pareizi, turklāt šīs sievietes gaida, ka vīrietis pats sapratīs, kas nav kārtībā. Tikai retais spēj būt pietiekami apķērīgs un izprast Zivju sarežģīto dabu.

 

7. vietā – SKORPIONS

Kaut arī Skorpionu sieviete ir neizsakāmi kaislīga un sievišķīga būtne, viņa tomēr ir bīstamā mājsaimniecei. Šīs sievietes gandrīz nekad nav iespējams “ielikt grožos” vai kontrolēt jebkādā veidā! Pat tad, kad viņi mīļi jums māj ar galvu, paturiet aiz auss domu, ka viņa jebkurā brīdī var izdarīt pilnīgi pretēji.

Skorpionu sievietes ir tās, kuras reti kuram izdodas ierobežot. Un, ja kādam tas izdodas, tad šis Skorpions ir rakstura īpašību sajaukums ar Svariem, respektīvi, šīs dāmas visticamāk ir dzimušas oktobra beigās.

Bet, ja runa ir par īstām Skorpionietēm, tad šīs zīmes pārstāves jūs nekad un nekādā veidā nepaliksiet zem “tupeles”. Jāpiebilst, ka arī vīrieši nebūs tie, kuri pakļausies sievietes kontrolei. Skorpions vispār pēc dabas ir varens neatkarības mīļotājs – neatkarīgi no dzimuma. Ja mēģināsi pavēlēt Skorpiona sievietei mazgāt traukus vai sakārtot mājokli, tad viņa sadusmosies un varbūt pat apvainosies. Šai sievietei svarīga ir sava brīvība. Viņa kārtos tikai tad, kad pati to vēlēsies, tas principā attiecas uz visām viņas dzīves sfērām. Ja viņa vēlēsies strādāt, tad viņa strādās tā, kā neviens cits. Galvenais, lai šī vēlme darīt nāk no viņas pašas, nevis ir kā ārējais spiediens no kāda cita. Ja kāds viņu mūždien kontrolēs, tad viņa vienkārši nespēs dzīvot ar šo cilvēku kopā. Skorpionu sievietēm tas ir neizsakāmi svarīgi – justies svarīgām un novērtētām. Viņa vēlas, lai viņas viedoklis tiktu sadzirdēts un ņemts vērā kā attiecībās, tā arī darbā. Ja kaut kurā dzīves sfērā viņa jutīsies nesadzirdēta, tad viņa drīz vien aizies, jo tādā vidē, kur viņa ir pilnīgi nekas, Skorpionu sieviete ilgi nav spējīga uzturēties.

Kaut arī Skorpionu sievietes ir bezgala šarmantas, izskats var maldināt! Šī sieviete pavisam noteikti nav tāda, kas klausīs visām jūsu pavēlēm, bet gan tieši otrādi – rīkosies tā, kā pati vēlas! Viņa ir gluži kā kaķene, kuru ir neiespējami pavēlēt – viņa ies tur, kur viņai pašai tīk! Skorpionietes ir ļoti valdzinošas, tomēr indīgas sievietes. Viņa katram var likt maldīgi domāt, ka viņš viņai ir īstais, arī tad, ja viņai nav mērķa ar jums būt kopā! Reizēm viņas to dara apzināti, taču reizēm viņas pat nejauši iekaro vīriešu sirdis, nemaz nevēlēdamies ar viņiem attiecības.

Skorpionu sievietes ir ļoti viltīgas. Viņas zinās, kā tikt pie kārotās lietas. Ja viņa sev ir nostādījusi kādu mērķi, tad viņa to arī panāks, lai arī kādi upuri tik nebūtu jānes! Šīs sievietes mīl konkurenci, patiesību sakot, tas ir tas, kas viņas mudina rīkoties! Dažkārt šī konkurence var iestāties pat attiecībās ar mīļoto cilvēku. Viņa var sākt ņemt virsroku pat tādās lietās, kuras it kā būtu jāveic vīrietim.

Skorpionu sievietes grūti nosaukt par trauslām un nevarīgām. Viņas var paveikt vairākus darbus vienlaicīgi, un nevienā brīdī pat neatvilkt elpu. Viņas tik tiešām ir enerģiskas sievietes, tāpēc, vīrieši, varat būt droši – šīs sievas nekad neslinkos!

Kā mammas viņas ir izpalīdzīgas, bet stingras, ja salīdzina ar citām zodiaka zīmēm. Viņas saviem bērniem piedod, bet viņas uzstājīgi vēlas iemācīt viņiem mācīties no savām kļūdām un tās vairs nepieļaut. Ja runa ir par pacietību, tad to labāk neizaicināt! Parasti Skorpionu bērni ir disciplinēti, strādīgi, gudri un paklausīgi, taču, tuvojoties tīņu gadiem, sāk runāt pretī un parādīt raksturu. Lai vai kā, jūs neredzēsiet Skorpiona zvaigznājā dzimušu mammu, kas izdabā visām bērnu kaprīzēm! Viņas zina, kas bērniem ir labākais, un to viņiem mēģina ieaudzināt jau no agrām bērna dienām. Ja kāda mamma savus bērnus pirms miega auklēs līdz 1,5 gadu vecumam vai ilgāk, tas Skorpionu sieviete jau pirms gada vecuma būs bērnus “izdresējusi” tā, ka viņi var iemigt bez auklēšanās un niķiem.

Vislabākā saderība Skorpionu sievietei izveidotos ar vīrieti, kas dzimis Vērša zvaigznājā. Vērši ir stipri, vīrišķīgi un pacietīgi – teju ideāli Skorpionu sievietes neparedzamajai dabai. Vērša dzīvi acu mirklī kļūtu interesantāka, jo, būsim godīgi, kā gan attiecības ar Skorpiona zvaigznājā dzimušu sievieti var būt garlaicīgas?! Kā otrais labākais vīrietis Skorpiona sievietei būs Mežāzis – strādīgs un mērķtiecīgs!  Labas attiecības izveidotos arī ar Vēzi vai Zivīm, par cik abi pārstāv to pašu stihiju, kas ir ūdens. Arī Jaunavas varētu būt Skorpiona labākie draugi vai pat mīlnieki.

Kopumā Skorpionu sievietes izaudzina krietnus bērnus, kaut arī audzināšanas metodes citiem varētu likties stingras, tās it nemaz nav kaitīgas bērnam un ir tālu no jebkāda veida vardarbības. Kā sievas viņas arī ir lieliskas – strādīgas un darbīgas, vienīgi tas, ka viņas vīram neklausīs uz vārda, bet jāatceras, ka ir vīrieši, kuriem tādas sievas tieši vajag!

 

 

6. vietā – JAUNAVA

Šajā zodiaka zīmē dzimst sievietes, kuras ir ļoti gādīgas, mīlošas un pats galvenais – stipras! Viņai neviens darbs neliekas pārāk grūts vai neiespējams! Šī sieviete zina, ka viss ir sasniedzams, ja to ļoti, ļoti grib! Šo pozitīvo domāšanu un mērķtiecību viņa neapzināti “iepotē” ne tikai savā vīrā, bet arī savos bērnos, līdz ar to, veiksmīga ir ne tikai viņas karjera, bet arī viņas bērnu! Šīs sievietes izaudzina patiesi strādīgus un gādīgus bērnus, kuriem nevienas mācības neliekas pārāk grūtas! Šīs sievietes pašas nebaidās no grūtībām, tieši pretēji – grūtības baidās no Jaunavas!

Pilnīgi jebkura dzīves pieredze – pozitīva vai negatīva, Jaunavai liek mācīties un padara viņu stiprāku! Viņas ļoti labi spēj atrast iekšēju motivāciju un ar savu gribasspēku aplipināt visus, kas ir viņas draugu lokā! Tieši tāpēc, ja esi precējies ar Jaunavu, tu esi viens no laimīgākajiem vīriešiem, jo lielu daļu savas motivācijas tu rodi tieši no savas sievas!

Jaunava kā sieva ir ļoti kārtīga – viņa nekad aiz sevis neatstās nekārtību, turklāt pati par sevi neatstās sliktu iespaidu. Šī sieviete vienmēr ir kopta, un kopts ir arī viņas mājoklis! Mājās jebkura detaļa ir pārdomāta un saskaņota – tāda, kādu to redz pati Jaunava! Jūs nekad neredzēsiet Jaunavu ar nekoptiem nagiem, ataugušām matu saknēm vai zobiem, kas klāti ar aplikumu! Jāsaka, ka Jaunava vienmēr būs gatava darīt daudz savas ģimenes vārdā, taču viņa nekad neaizmirsīs arī pati par sevi! Šī sieviete apzinās savu vērtību un zina, kā sevi palutināt. Jaunava tic, ka citu mīlēšana sākas ar sevis mīlēšanu! Un tas nebūt nav jāuztver egoistiski!

Jaunava ir tā sieviete, kura pēc dzemdībām visai ātri “sarausies” un izskatīsies vēl labāk, kā pirms tam! Viņa nepadosies likteņa skarbajai rokai un “neizplūdīs” kā lauku sētas govs. Jaunava darīs visu, lai vienmēr izskatītos lieliski, lai arī kas! Viņa vienmēr cenšas gan sev, gan savam mīļotajam vīrietim. Rūpes par sevi atspoguļojas arī vecumdienās. Ne velti Jaunavas arī pusmūža gados izskatās labāk kā viņas vienaudzes! Visa atslēga ir mākslā parūpēties ne tikai par ģimeni, bet arī pašai par sevi!

Tā vien liekas, ka tieši Jaunavai ir atvēlētas vismaz divdesmit piecas stundas diennaktī, nevis divdesmit četras! Turklāt dienu skaits nedēļā noteikti pārsniedz ierastās septiņas! Jaunavas ir tās sievietes, kuras paspēj pilnīgi visu – pat tad, ja tas liekas neiespējami! Kā mammas viņas gan paēdinās bērnus, gan aizvedīs un atvedīs no skolas, izdarīs visus karjeras darbus un vēl atradīs laiku izmazgāt drēbes, sakopt mājokli un palasīt kādu labu grāmatu! Jaunavai ir lieliska un nepārspējama ar to, ka prot plānot savu laiku tā, kā neviens cits!

Šīs zīmes pārstāvji ir apveltīti ar spēju sasniegt savus mērķus, bet izteikti viņām piemīt biznesa iemaņas un praktiskums. Viņas vienmēr zina, kas notiks rīt un pieturas pie viena konkrēta plāna. Kaut arī pirmajā acu uzmetienā viņa var šķist ļoti mierīga, patiesībā tieši šī īpašība viņām palīdz sasniegt nospraustos mērķus, jo līdzsvara zudums var izpostīt visus viņas plānus. Patiesu gandarījuma sajūtu var iegūt, izpildot pienākumus pirms noteiktā termiņa – Jaunavas neko neatstāj uz pēdējo brīdi. Viņas visu vienmēr paveic laikā! Jaunavai nav raksturīgi nodarboties ar bezjēdzīgām lietām – viss, ko viņa dara ir svarīgs, pat ja reizēm tas no malas izskatās pavisam citādāk!

Viņas ir ļoti gudras, praktiskas un pasauli analizējošas būtnes, kuras nekad nerimstas! Viņai nepietiek ar daļu faktu, viņai ir jāzina viss! Pateicoties savai zinātkārei, Jaunava dzīvē sasniedz ļoti daudz! Varbūt tāpēc viņas ir tik erudītas? Jaunavas parasti no ārpuses liekas esam mierīgas, bet viņu prāts nekad nenomierinās. Viņām ir tūkstošiem domu, un viņas prāto par šo vai par to. Šis mutuļojošais prāts vienmēr liek viņām analizēt katru situācijas vai cilvēka aspektu, un viņas reti kļūdās savos spriedumos. Viņas nevienu detaļu neatstāj neievērotu. Šī analītiskā un metodiskā pieeja arī ir viņu stiprā puse, kas palīdz viņām dzīvē gūt panākumus.

Kopumā Jaunavas ir ideālas sievas un lieliskas mammas, jo ir strādīgas un gudras sievietes! Kurš gan viņu nevēlētos sev par sievu?

 

 

5. vietā – LAUVA

Šajā zīmē dzimušie izstaro enerģiju un siltumu. Viņas ir kā magnēti, tāpēc viņām ir ļoti viegli iekarot apkārtējo cilvēku uzticību, bet viņām ir arī ļoti liels ego, kas no šīs zīmes pārstāvjiem nepārtraukti prasa jaunus varoņdarbus. Lauvas ir atkarīgas no apkārtējo cilvēku uzmanības, tāpēc viņas ir gatavas gandrīz uz visu, lai to iegūtu. Šī iemesla dēļ, Lauvas lieliski saprot bērnus un viņu vēlmi pēc vecāku uzmanības. Kā mammas Lauvas velta sevi visu bērniem un viņu audzināšanai! Viņa saprot, ka bērnam vissvarīgākais ir vecāku sniegtais laiks un uzmanība. Bērni aug tik ātri, mēs visi paspēsim pastrādāt un izklaidēties, bet bērni būs mazi tikai īsu dzīves brīdi!

Lauva var šķist visai riebīga – un tāda viņa būs, ja darīsiet sliktu viņas mīļotajiem cilvēkiem! Lauva kā neviens cits pastāv par savu ģimeni un līdzcilvēkiem! Lauvai nav nekā svētāka par tiem, kurus viņa mīl!

Ja sievietei-Lauvai tiek nodrošināta drošība un miers, viņa kļūs par dāsnu, drošsirdīgu un augstsirdīgu saimnieci. Viņa ir balsts bērniem, bet par visu augstāk viņa nostāda sava partnera labklājību. Savus bērnus šī sieviete vienmēr aizstāvēs ar zobiem un nagiem, lai tur vai kas. Lauva kā māte ir lieliska tikai tad, ja viņai šajā ziņā ir palīgi (auklītes vai kalpotāji). Citādi viņa bērnus uzskata par pārlieku smagu nastu, kas gulstas uz viņas pleciem. Viņai noteikti nepieciešams spēcīgs un raksturā stabils partneris.

Vēl viena laba lieta – Lauva nekad neizliekas un nemelo! Viņa nav tā, kura cīnīsies par savu taisnību diskusijas gaitā. Viņai ir sava nostāja un viņa nebaidās to paust. Lai arī dažkārt  viņa ir stūrgalvīga, tiklīdz kaut kas ticis atrisināts, Lauva spēj bez liekiem sirdsapziņas pārdzīvojumiem dzīvot tālāk. Viņa zina, ko vēlas un pie tā cītīgi strādā. Neviens nestāsies ceļā viņas mērķiem. Citi to uzskata par sāncensību, tomēr Lauva pati labi apzinās, ka pati sev ir vienīgā sāncense.

Lauva ir sieviete ar savu “odziņu”, sieviete ar raksturu! Ja Jūs dzīvojat laulībā ar Lauvu, tad Jums jebkurā gadījumā nāksies kļūt par diplomātu. Šajā attiecībās Jums noteikti būs daudz jāpiekāpjas, taču Lauva “dresūrai” nepadodas, taču ar laiku Lauva kļūst kā mazs kaķēns. Pēc tam gan nav vēlams viņu aizskart, jo, ja attiecību sākumā Lauva visus aizvainojumus pārdzīvo ļoti viegli, tad pēc tam jau vairs nē- Lauva vienkārši aizies un viss.

Mīlestības saderība ar citu zīmju pārstāvjiem Lauvām ir visnotaļ laba, bet tas ir tikai tāpēc, ka Lauvas katram dod iespēju. Iepatikties viņām var jebkurš- cilvēks ar stingriem noteikumiem, vienpatis, mūziķis vai klauns. Kā saka – sirdij nepavēlēsi! Iepazīstot cilvēkus labāk, Lauva bieži vien piedzīvo vilšanos, jo viņas sirdi var iekarot tikai tāds cilvēks, kurš būs godīgs un diplomātisks, kas, savukārt, prasa arī to, lai šim cilvēkam būtu talants un humora izjūta. Lauva ļoti labi saprastos ar Strēlniekiem, Svariem, Auniem un Dvīņiem! Izņēmums nav arī Ūdensvīrs!

Lauvas ir ļoti kaislīgas sievietes, un to iespējams redzēt pilnīgi visā, ko viņas dara! Ja tas ir darbs, tad Lauvas ir īstas līderes un biznesa haizivis, ja tās ir attiecības, tad viņas pie tām strādā no visas sirds un dvēseles. Arī gultā Lauvas ir īstas kaķenes – mežones!

Kopumā Lauvas ir neparastas sievietes, kuras nav tādas kā visas parējās! Viņām svēta ir ģimene – saviem bērniem viņa nežēlos pilnīgi neko! Lauva rādīs tikai to labāko piemēro! Tieši viņu bērni mēdz būt vieni no veiksmīgākajiem cilvēkiem dzīvē!

 

 

4. vietā – SVARI

Svari kopumā, neatkarīgi no dzimuma, nav tie, kas izcelsies ar drāmu. Lai arī viņi reti kad atzīst sakāvi, Svariem nepatīk ilgi strīdēties. Viņi ir ietiepīgi, taču pārāk lielā nepatika pret strīdiem liek piekāpties. Tu ātri vien sapratīsi šo vājību! Varbūt tāpēc ar Svaru zīmē dzimušajiem ir tik viegli sadzīvot, jo ar viņiem ir gandrīz neiespējami sastrīdēties?

Lai vai kā, tieši Svaru sievietes ģimenē ienes harmoniju un mieru. Jūs ar nevienu citu sievieti neizjutīsiet tādu līdzsvaru, kā tieši ar viņu! Viņa ir visai piekāpīga sieviete, kura miera labad gatava nest lielus upurus, taču arī viņai ir savs pacietības mērs, kuru labāk nemaz neizmēģināt! Kā jau zināms – katrai lietai ir savs mērs, un Svari it nemaz nav izņēmums!

Interesanti, ka Svari visā zodiakā ir vienīgais priekšmets, nevis būtne! Varbūt tieši tāpēc Svaru sievietes ir tik unikālas un neparastas. Nav arī nekāds noslēpums, ka šajā zīmē dzimušās pārstāves apvij īpaša harisma un skaistums. Viņas ir apveltītas ir neizsakāmi lielu seksualitāti un ārēju burvību, kas manāma jau no bērna kājām. Tieši Svaru meitenes iepatīkas visiem klases puišiem, līdz ar to no citu vienaudžu puses tiek skaudīgi aplūkotas. Viņas mēdz ātri attīstīties – gan fiziski, gan emocionāli. Tieši tāpēc viņas īsti neiederas vienaudžu kolektīvā. Nav brīnums, ka šīs zīmes pārstāves mēdz draudzēties ar sievietēm, kas par viņu ir vecākas. Arī vīriešus mēdz izvēlēties tādus, kas ir nobrieduši un zina, ko dzīvē vēlas.

Svaru sievietei nepieciešams maigums un mīļums, ko nereti spēj sniegt vecāki vīrieši, nevis tādi, kam padomā tikai izklaides. Tas gan nenozīmē, ka Svaru sievietes nemāk izklaidēties – tieši pretēji, viņas spēj būt īstas ballīšu karalienes. Tomēr arī šī fāze nav ilga, jo viņu tīri fiziski pievelk viss ģimeniskais un nopietnais. Svaru sievietes nemēdz veidot īslaicīgas un nenopietnas attiecības. Viņas jau no sākta gala meklē kaut ko īstu, un cer, ka pirmā mīlestība būs tā īstā un vienīgā. Dažām gan tas izdodas, bet tas ir īsts retums!

Ja esi apprecējies ar Svaru zvaigznāja dzimušu sievieti, tad vari būt lepns, ka viņa tevi ir izvēlējusies par savu vīru, ar ko pavadīt visu savu atlikušo mūžu. Šīs sievietes ir bezgala izvēlīgas, jo apzinās savu vērtību. Viņas nekad nesamierināsies ar mazumiņu un ilgi nepaliks attiecībās ar kādu, kas viņu vienkārši nespēj novērtēt.

Svari uzskata savu dzīvi par piepildītu tikai tad, ja viņi atrodas stabilās attiecībās. Skaidrs ir tas, ka laulības šīs zīmes dzīvē paveiks brīnumus. Pārliecinoši var teikt, ka Svari savu emocionālo līdzsvaru patiesi sasniedz tikai pēc laulību saišu slēgšanas. Šīs zīmes pārstāvji pārlieku daudz domā par lēmumu precēties. Lai arī kāzas viņām šķiet fantastiska ideja, ar pašu šīs idejas realizēšanu viņi nesteidzās. Svari vienmēr vēlas, lai viņu otrā pusīte reaģētu mierīgi, nosvērti, korekti un viņu viedoklis būtu neatkarīgs, cik vien iespējams. Tieši tāpēc īstā līgavaiņa atrašana prasa ilgu laiku. Laulību dzīvē Svari ir mīloši un sirsnīgi, viņi dod priekšroku harmoniskām attiecībām un mierīgai gaisotnei, kas garantē spēju koncentrēties.

Kā māte Svaru sieviete ir neatkārtojama, jo iemanto visas izcilas mātes īpašības – gādību, rūpes un milzīgu pacietību. Viņa uz sava bērna nekad nekliegs, bet gan atradīs citas, daudz cilvēcīgākas metodes, kā bērnam iemācīt tikai labākās manieres.

Viņa saviem bērniem nav tikai mamma – viņa ir viņu labākais draugs, no kura nekad nav jābaidās! Viņai droši var stāstīt visu, jo viņa savus bērnus nekad nenosodīs. Tieši pretēji – viņa mēģinās viņus izprast tik, cik iespējams un sniegs kādu vērtīgu padomu!

Kā mātes Svaru sievietes ir bezgala sirsnīgas un iejūtīgas. Viņas vienmēr saviem bērniem dod vairākas iespējas, un iemāca milzīgu atbildību un mīlestību visas dzīves garumā. Tieši viņa zina, kā bērnā ielikt pareizu uztveri par ģimenes dzīvi un nodot to tālākām paaudzēm!

 

 

3.vietā  – VĒRSIS

Vērši kā tādi – neatkarīgi no dzimuma ir lieliski mīļotie cilvēki, jo būt blakus Vērsim nozīmē būt pārliecinātiem par to, ka jūs esat labās rokās. Šie cilvēki prot lutināt ne tikai sevi, bet arī savus mīļos. Viņi zina, kā nodrošināt sevi ar skaistām lietām un piepildīt dzīvi ar skaistiem notikumiem. Par tādiem cilvēkiem saka, ka viņi prot gan pelnīt, gan tērēt. Mēs mīlam Vēršus par viņu stabilitāti un precizitāti.

Bet ar ko īpašas un tik lieliskas ir tieši Vēršu sievietes?

Iemesli ir vairāki. Pirmkārt, viņas ir pašas, pašas uzticīgākās sievietes! Otrkārt, viņas zina, ko grib! Svārstīšanās no viena lēmuma uz otru viņai nudien nav raksturīga. Kā zemes stihijas zīmei, viņai patīk praktiskums un stabilitāte. Sev blakus jāredz kāds, kas ar abām kājām ir uz zemes, nevis lidinās pa mākoņiem. Svarīga ir arī drošības un komforta sajūta attiecībās.

Šīs sievietes būs patiess prieks vest uz kādu sabiedrisku pasākumu, jo viņas ir apveltītas ar lielisku humora izjūtu! Viņa ne tikai saprot citu jokus un sarkasmu, bet pati nāk klajā ar vissmieklīgākajām frāzēm un izteicieniem!

Vērša zvaigznājā dzimušai sievietei nav tipiska sievietes domāšana. Brīžiem liekas, ka viņa domā kā īsts vecis, turklāt tā labi padzīvojis, jo katrs viņas lēmums ir tik pārdomāts un rūpīgs! Vēršu sieviete ir spējīga tikt galā ar dažādiem pienākumiem visai ātri, ātri izlemjot, kāds būtu ātrākais darba padarīšanas veids. Reizēm viņai traucē viņas slinkums, taču citādi viņa ir ļoti prātīga. Turklāt, spēj saprast, kad attiecības ir jābeidz, neatkarīgi no tā, cik ļoti viņa otru mīl, it īpaši krāpšanas gadījumos! Krāpšanu viņa jums nekad nepiedos! Lai nu ko, bet tikai ne to! Tāpēc neizaiciniet likteni, un nemaz nemēģiniet spert tādu soli! Tad labāk vienkārši attiecības pārtraukt!

Arī Vēršu sievietēm ir savs raksturiņš! Viņas nekad neļaus citiem sevi pazemot vai publiski nomelnot! Ja nu tā gadās, tad Vērša sieviete spēs skaisti un galanti šo pāridarītāju “nolikt pie vietas”, publiski akcentējot šīs personas trūkumus un liekot viņam justies ļoti slikti!

Vēršu sieviete ir tāda, kāda viņa ir – ne vairāk, ne mazāk! Viņa neizliekas par to, kas nav. Turklāt, ja mīl, tad mīl no visas sirds un, par cik šī zīme ir ar vismazākajām nosliecēm uz partnera krāpšanu, viņa ir ļoti uzticīga un mīloša.

Jāpiebilst, ka šīm sievietēm intrigu vīšana un spēlīšu spēlēšana nav raksturīga! To, ko viņa saka, to viņa arī domā! Viņai “nē” nenozīmē “jā”, vai otrādi! Ar viņu nekas nav jāzīlē kafijas biezumos, vienkārši jāmēģina būt atklātam, un viss jāizrunā aci pret aci! Šīs sievietes par saviem vīriem nekad neko sliktu aiz muguras nesaka! Ja citas sievietes mēdz sūdzēties par vīru slinkumu, nekārtību vai sliktajiem ieradumiem, tad tādas lietas no Vēršu sievietes mutes nekad nedzirdēsiet! Viņa par vīru gatava runāt tikai to pašu labāko, jo viņa patiesi tic tam, ka viņas vīrs viņai arī ir pats labākais!

Šīs sievietes ir ne tikai lieliskas mājas darbos, bet arī gultā! Viņas zina, kā likt savam vīrietim justies pasakaini labi! Viņa nebaidās no eksperimentiem, bet gan vienmēr ir gatava izmēģināt kaut ko jaunu!

 

 

2.vietā – MEŽĀZIS

Šī nav tā sievietes “caca”, kurai darbi šķiet pārāk grūti, kurai vienmēr jābūt lakotiem nagiem un sakoptiem matiem, un viņa pilnīgi noteikti nav tā sieviete, kas mēģinās vīrietim iztīrīt naudas maku! Nebūt ne! Mežāža zvaigznājā dzimusi sieviete nebaidās no darba un zina, kā ir strādāt! Ir diezgan grūti viņu nosaukt par slinku vai pat nekārtīgu – viņa ir pretstats tam! Mežāža zvaigznāja dzimušās sievietes ir ļoti koptas, kārtīgas un strādīgas! Bet, tai pat laikā, ļoti inteliģentas un neatkarīgas! Būtībā, ja meklējat lielisku saimnieci, kas nebaidās no darba, bet spēj būt gracioza un skaista, tad Mežāža zvaigznājā dzimusi sieviete jums būs īstā!

Mežāža sievietes parasti daudz un rūpīgi strādā, plāno nākotni un nebaidās no smaga darba – kamēr vien šāds darbs spēj viņas pienācīgi finansiāli nodrošināt. Pat esot attiecībās ar turīgu vīrieti, viņa pati vēlas saņemt algu un justies svarīga un neatkarīga, tā, lai spētu nest finansiālu labumu ģimenei.

Jums varētu šķist, ka viņai nav nepieciešami komplimenti, taču tā nebūt nav! Tā vietā, lai teiktu “Es tevi mīlu!”, labāk ir teikt “Tu esi vispašpārliecinātākā sieviete, kāda jebkad bijusi man līdzās”. Mežāžu sievietes tēlo, ka var dzīvot bez komplimentiem un uzslavām, taču viņas tik ļoti mīl to visu dzirdēt! It īpaši, ja šīs uzslavas ir par viņas darbu vai pūlēm saglabāt sev apkārt esošo vidi tīru un sakārtotu.

Vairums sieviešu – Mežāžu tik tiešām ir stipras – gan emocionāli, gan fiziski. Sportiskas, skaistas un neatkarīgas ir šīs zīmes sievietes. Kad Mežāža sieviete ar draudzenēm dodas uz ballīti, jums nav iemesla uztraukumam! Pirmkārt, viņas pašas par sevi lieliski var pastāvēt – gan ar vārdiem, gan, ja vajag, ar cīņas paņēmieniem! Otrkārt, viņas ir ļoti uzticīgas sievietes, kuras augstu vērtē savas izvēles, līdz ar to nemēdz krāpt savus mīļotos vīriešus! Viņa nav tā sieviete, kura ķiķinās, kad svešs vīrietis pieskarsies viņas pēcpusei! Šī sieviete nevienam vīrietim neļaus pret viņu slikti izturēties, tāpēc viņa šādā situācijā, divreiz nedomājot, sados viņam pēc nopelniem!

Šī sieviete ir ļoti skeptiska – viņa netic visam, ko viņai saka! Būs diezgan grūti samelot vai iemānīt kādā nedrošā biznesā! Ar viņas uzticību ir līdzīgi – to ir visai grūti iegūt, bet, līdzko tā ir nopelnīta, viņai būs grūti no jums atvadīties un palaist vējā pavisam!

Mežāža zīmē dzimušās sievietes parasti ir ļoti skaistas. Viņas daba ir apveltījusi ir neizsakāmu šarmu un harismu, turklāt viņas to visu spēj izcelt ar pareizo apģērba izvēli! Mežāžu sievietes tiešām zina kā izskatīties gaumīgi un skaisti. Jūs nekad ārpus guļamistabas neredzēsiet piedauzīgu vai vulgāru izskatu no viņas puses!

Ļoti laba un vīriešiem patīkama īpašība ir tāda, ka Mežāžu sievietes nečīkst! Nesēdēs stūrī un nepārdzīvos par katru sīkumu, kas ar viņu atgadījies. Norīs visas sāpes un aizvainojumu, un turpinās iesākto. Šīs sievietes stājas pretī grūtībām un atrod risinājumu jebkurai problēmai.

Kopumā Mežāža zīmē dzimušās sievietes ir teju ideālas – gan skaistas, gan gudras, gan strādīgas! Ko vēl gan varētu vēlēties? Lieliskas saimnieces, uzticīgas sievas un ļoti labas mammas! Šīs sievietes bērnus izaudzina par krietniem cilvēkiem, tādiem, kas nebaidās no darba un dažādiem dzīves izaicinājumiem.

 

 

1.vietā – VĒZIS

Nav nekāds pārsteigums, ka tieši Vēžu zvaigznājā dzimušās sievietes ir pašas iejūtīgākās un mīlošākās sievietes visā zodiakā. Tas, kā viņas rūpējas ne tikai pašas par sevi, bet par apkārtējiem, nudien ir kas ievērības cienīgs! Turklāt, Vēžu sievietes ir bezgala gādīgas un izpalīdzīgas, līdz ar to, ir ne tikai lieliskas sievas, bet arī mammas!

Vēl viena īpašība, kas Vēžu sievietes padara tik īpašas, ir fakts, ka viņām ir pašas spēcīgākās jūtas pret partneri. Viņa ir viena no retajām, kas spēj piedāvāt patiesu beznosacījumu mīlestību un ir gatava mīļotā dēļ teju uz visu! Pareizā izvēle būtu precēties tieši ar šajā zodiaka zīmē dzimušu sieviete, jo viņa laimīgu spēs padarīt pat visnožēlojamāko vīrieti.

Viņa noteikti nav tā sieva, kas pārmet par katru sīkumu. Tieši pretēji, viņa vienkārši ņem un izdara to, kas bija jāizdara, lai nerastos nevajadzīgi strīdi. Viņa jums nepārmetīs par zeķēm, ko novilkāt un atstājāt turpat pie gultas. Viņa, jums guļot, tās aiznesīs uz veļasmašīnu, izmazgās, izkārs un neko neprasīs pretī. Arī krekls no rīta būs tīrs un izgludināts, neskatoties uz faktu, ka viņai pašai ir jādodas uz darbu.

Jā, viņai patīk, kad mājās ir kārtība, taču viņa jums bez iemesla nebļaus virsū, ja aiz sevis būsiet atstājis bardaku.Tiesa, vismazākais, ko jūs tādā situācijā varētu darīt, ir vienkārši mēģināt atstāt lietas tur, kur tām ir jāatrodas! Šādās situācijās gan Vēžu sievietes ir īstas glābējas, jo vienmēr spēj atrast un zina, kur stāv nozaudētās mantas, kuras steidzami vajag!

Vēžu sievietes rada neizsakāmi mājīgu atmosfēru, ne tikai tāpēc, ka ir kārtīgas un saimnieciskas, bet arī tāpēc, ka ir lielas kulināres. Rokas jums pilnīgi noteikti aug no pareizās vietas, turklāt tās acīmredzami ir arī no zelta. Jūs ar prieku ķeraties klāt jebkurai lietai un ļoti ātri ar to tiekat arī galā. Jūs gūstat prieku gan no mājas rūpēm, bet jūsu tuvākie – no tā, ka viņiem nenākas ne gatavot, ne traukus mazgāt, ne tīrīt kaut ko. Jūs ticat idejai, ka neviens cits labāk par jums netiks galā, tāpēc gan kolektīvā, gan mājās ar prieku uzņematies visus pienākumus. Vai mēs jau minējām, ka jebkurš viņas gatavotais ēdiens ir neizsakāmi gards? Ne velti saka, ka mīlestība vīriešiem iet caur vēderu, un Vēžu sievietes vīrs to noteikti apliecinās! Šīs sievietes zina vislabākos trikus, kā pat šķietami vienkāršam ēdienam piešķirt neparastu un patīkamu garšu! Pats galvenais, ka katrs viņas gatavotais ēdiens ir mīlestības pilns!

Sievietes, kas dzimušas Vēža zīmē saprot pašas sevi. Kādam varbūt varētu likties, ka jūs esat pavisam vienkāršas. Bez iekšējām drāmām un konfliktiem. Bet patiesībā jūs tos vienkārši protat ļoti efektīvi risināt. Gadījumā, ja jums kaut kas neizdodas, jūs pilnīgi noteikti netaisāties ciest, sūdzēties par savu likteni un pieprasīt no visiem līdzjūtību. Tādā brīdī jūs noorganizēsiet atklātu sarunu pašas ar sevi, lai ar visu tiktu skaidrībā. Vēzis nav tas cilvēks, kurš skaļi sūdzēsies un gribēs tikt pažēlots. Tieši pretēji – viņa ņem un kaut ko mainīs!

Esot attiecībās ar Vēžu sievieti, jūs varat būt drošs, ka tiksiet pie visa, pēc kā sapņojat! Viņa burtiski nolasīs jūsu vēlmes! Gribējāt brokastīs pankūkas ar ievārījumu? Viņa to nojauta un tādas jums jau pagatavoja!

Kopumā šīs sievietes ir lieliskas! Turklāt, ļoti lojālas un kārtīgas! Viņa nekad neuzdrošināsies skatīties uz citiem vīriešiem, kur nu vēl krāpt savu vīru ar tiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru