Labāko sievu tops; Vai tava zodiaka zīme ieņem pirmo vietu?

Kā jūs domājat, kam var piešķirt “Labākās sievas” titulu?  Patiesībā, viss ir ļoti paredzams, tomēr interesanti. Uzziniet, kurā vietā atrodieties jūs!

 12. vieta SKORPIONS

Jā, viņa ir pati gudrākā, velnišķīgi skaista un pavedinoši pievilcīga, taču kā sieva viņa ir pati sliktākā. Un tas tikai tāpēc, ka nelaimīgajam vīram visu laiku nāksies viņai kalpot. Un lai tikai pamēģina neklausīt, dzimtcilvēks tāds! Nelaimīgā upura nervu raustīšanās pamazām pāries depresijā, kailā galvvidū un erekcijas disfunkcijā.

11. vieta ZIVIS

Apprecēt Zivi vispār ir bezjēdžigi. Viņa to vien dara, kā bola savas skaistās actiņa vīra virzienā, bet būdama labā garastāvoklī, atļauj sevi paņemt uz rokām. Taču neizskaidrojamu iemeslu dēļ, vīrieši krīt visīstākajā atkarībā no Zivīm, un pārstāt viņas mīlēt ir ļoti grūti. Ja kādam drosminiekam izdodas izšķirties, tad viņam sākas visīstākās “lomkas.’ Paradokss!

Lasi arī: Cik bērnu māmiņa būsi tieši tu, atkarībā no savas zodiaka zīmes

10. vieta LAUVA

Ja kādam drosminiekam ienāks prāta apņemt par sievu Lauvu, tad viņam jābūt gatavam pelnīt divtik, vai pat desmitreiz vairāk, ( tas atkarīgs no plēsoņas apetītes) jo visiem , uzlūkojot Lauvu, ir jāsaprot, ka viņai ir paši lielākie briljanti, pašas dārgākās mašīnas un viss ir pats pats labākais. Ja nelaimīgajam izdosies aizbēgt no šīs “sievietes – vitrīnas”, tad pārējās sievietes viņam sākumā var šķist garlaicīgas un pelēcīgas.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru