Sievu un mammu horoskops – kāda esi tu, atbilstoši savai zodiaka zīmei?

Dzimšanas laiks atstāj savu īpašu nospiedumu katrā no mums. 

Auns

Sievietes-Auni ir varas un kontroles apoloģisti. Lai ko viņi arī nedarītu, vienmēr vadības grožus ņem savās rokās. Bet viņas saprot, ka vara ir jāizmanto prātīgi un uzmanīgi.

Pateicoties savai piesardzībai, sievietes-Auni vienmēr izskaitļo savu rīcību sekas, tāpēc viņām nav vajadzīga tirānija. Un reti kurš pretojas sievietēm-Auniem.

Vērsis

Sievietēm-Vēršiem piemīt spēcīga griba un stingrs raksturs. Spītīgas un uzstājīgas, viņas drosmīgi aizstāv gan savu, gan savu mīļoti viedokli.

Rūpēšanās – tā ir daļa no viņu dabas, un reti kurš spēj mīlēt tik nesavtīgi, kā viņas. Bet viņas ir ļoti īpašnieciskas, un viņas pieprasa bezierunu uzticību.

Dvīņi

Sievietes-Dvīņi ir skaistā radītājas un domātājas. Tās ir staigājošās ideju vācelītes. Viņas ir pārsteidzoši radošas, un viņu iztēle palīdz piedzīt viņu idejas viņu spējām.

Dvīnītes nekad nedominē, bet ne jau tāpēc, ka ir vājas, bet tāpēc, ka savu raksturu tur grožos.

Vēzis

Sievietes-Vēži ir noslēpums, kuru reti kurais prot uzminēt. Maldoties savās domās, viņas var būt kaislīgas un mierīgas, gādīgas un vienaldzīgas.

Tās ir sievietes, kuras prot glabāt noslēpumus visa mūža garumā, viņām svarīgāka ir lojalitāte. Mīl viņas no visas sirds, bet no visas sirds arī nīst. Un diez vai jūs spēsiet uzminēt, kas viņām prātā.

Lauva

Sievietes-Lauvas ir egocentriskas, bet labsirdīgas karalienes. Viņas prot panākt savu, un viņu darbspējīgums ir fantastisks. Tieši viņas ievieš jaunos standartus un nosaka jaunos orientierus.

Ar tiem, kuri viņām izdabā, viņas būs laipnas un taktiskas. Bet patiesu, dziļu mīlestību viņas spēj izjust tikai pašas pret sevi.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru