Šīm 3 horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies mīlestībā (09.05. – 15.05.)

Auns

Šonedēļ zvaigznes sola interesantus pavērsienus mīlas jomā. Attiecībās esošajiem Auniem uzlabosies attiecības līdz ar silto laiku, jo kopā varēsiet doties tur, kur jau sen plānojāt. Tikai jāatceras gan – saplānot laiku, lai vēlāk plāni nebūtu jāatceļ. Trešdien gan derētu mazliet piekāpties. Labāk izrādi rūpes un iepriecini savu mīļoto ar kādu nelielu dāvanu. Tiem Auniem, kas ir bez saistībām attiecībās, šo piektdien ieteicams iziet sabiedrībā, kas zina, iespējams, nāksies satikt kādu ļoti īpašu cilvēku. Tiesa, nav teikts, ka šis cilvēks tavā dzīvē uzkavēsies uz ilgu, taču vismaz šim brīdim tev derēs.

Lasi arī: Mīlestības horoskops maijam; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Jaunava

Ja iziesi no savas komforta zonas, tad tev pavērsies vairums iespēju, viena no tām – izveido attiecības. Jau ilgs gadus attiecībās esošās Jaunavas droši var sākt domāt par pāriešanu nākamajā līmenī – vai nu precēties, vai domāt par ģimenes pieaugumu. Brīvie Jaunavas mazliet uzdzīvos, pārāk neiespringstot un nemeklējot otru pusīti. Patiesībā, laime pie tevis atnāks tad, kad tu to vismazāk gaidīsi!

Zivis

Satiekoties ar draugiem, var gadīties iepazīt kādu interesantu cilvēku, kas aizķers tavu sirsniņu un naktīs neļaus gulēt. Šonedēļ pievērsies sapņu tulkošanai – tava zemapziņa tev cenšas ko pateikt, viss, kas tev jādara, ir jāmēģina šos sapņus iztulkot. Ja jūti, ka kāds ar tevi manipulē, tad atkāpies un nogaidi. Reizēm labāk izlikties mazliet vienaldzīgam, nekā izrādīt pārāk lielu pieķeršanos – tas var nobiedēt simpātiju.

Lasi arī: Nedēļas horoskops – sāc visu no jauna! (09.05. – 15.05.)

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru