Šīm 3 zodiaka zīmēm nedēļa no 6. līdz 12. augustam būs ļoti veiksmīga

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm, šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

Un kā ir ar tevi, vai arī tevi šonedēļ pavadīs veiksme mīlas lietās? Uzzini, izlasot šo horoskopu!

MEŽĀZIS

Mēģināsi izmantot katru izdevību, lai pavadītu pēc iespējas vairāk laika ar savu mīļoto cilvēku. Ja esi plānojis partneri kaut kādā veidā pārsteigt, tad dari to šonedēļ! Uzlabosies attiecības un saikne starp jums.

Tie, kas jau ilgu laiku ir attiecībās, var sākt domāt par ģimenes pieaugumu. Iespējams, ka daži apsvērs domu par precēšanos, citi – izrunāt to, kādi ir viņu nākotnes plāni. Šonedēļ visai būtiski būs saprast, vai nākotnes ieceres jums sakrīt.

AUNS

Šī nedēļa būs ļoti pozitīva, lai veidotu jaunas attiecības. Nedēļas vidū vari piedzīvot kādu negaidītu tikšanos vai kontakta atjaunošanu ar kādu senu paziņu.

Ja attiecības esi uzsācis pavisam nesen, tad šoreiz tev būs jāuzņemas iniciatīva, lai tās virzītu uz priekšu. Iespējams, ka nedēļas nogale romantiskā gaisotnē būs tieši tas, kas jums vajadzīgs.

Attiecībās esošie Auni šo nedēļu iesāks spraigā gaisotnē. Iespējami pārpratumi un nesaprašanās, bet jūs ātri vien ar to tiksiet galā.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki nav mājās sēdētāji, bet šoreiz nenāks par ļaunu, ja vairāk laika pavadīsi mājās ar mīļoto cilvēku. Ieteicams kopīgiem spēkiem pagatavot vakariņas – ko tādu, ko jūs līdz šim neesat gatavojuši.

Ja ar mīļoto cilvēku ir radies kāds konflikts, tad izrunājiet to uzreiz. Iespējams, ka tavs sirdsāķītis uzreiz nevēlēsies teikt, kas viņam kaiš un kas viņu ir aizvainojis. Mēģini nebūt tik skarbs un ass pret viņu.

Ja attiecības esi uzsācis pavisam nesen, tad šonedēļ mēģini mazliet piebremzēt. Jūtas ātri vien pazudīs, ja ātri tiksi pie kārotā. Ļauj visam ritēt savu gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru