Šīm 3 Zodiaka zīmēm šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (04.07. – 10.07)

Auns

Ja pēdējā laikā esi izjutis to, ka tavā dzīvē trūkst kaisles, tad zini – šī fāze ir beigusies. Izjutīsi lielu kaisli, palielināsies arī seksuālā dziņa. Šonedēļ tikt pie kārotā nebūs pārāk problemātiski – ja kaut ko vēlēsies, to arī dabūsi, būs tikai mazliet jāpacenšas un jāliek lietā savs šarms.

Tiem, kas ir attiecībās, šis ir īstais laiks, lai piešķeltu tām nelielu dzirksteli – izmēģiniet jaunus veidus, kā kopdzīvi un attiecības padarīt interesantākas.

Lasi arī: Nedēļas horoskops (4. jūlijs – 10. jūlijs)

Jaunava

Ja esi ilgstošās attiecībās, tad šonedēļ mīlas dzīve būs īpaši salda. Radīsiet jaunus veidus, kā iepriecināt vienam otru, uzzināsiet arī kaut ko patīkamu un mazliet pārsteidzošu.

Brīvie Jaunavas var nodoties izklaidei un ļauties mirkļa emocijām – iespējams, ka kāds pretējā dzimuma pārstāvis beidzot atzīsies jūtās.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa solās būt ļoti veiksmīga (04.07. – 10.07.)

Skorpions

Var gadīties, ka uzzini par kāda simpātijām pret tevi, tiesa, tas var izskanēt arī no šī konkrētā cilvēka draugu loka. Pievērs uzmanību sīkumiem – tie mēdz izteikt pietiekami daudz, lai beidzot kopā saliktu puzles gabaliņus un tiktu lielākā skaidrībā ar kāda īpaša cilvēka jūtām.

Tiem, kas ir attiecībās, šī nedēļa būs patīkami spraiga – kaisle sitīs augstu vilni!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru