Šīm 3 Zodiaka zīmēm šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (11.07. – 17.07)

Auns

Visai spraiga nedēļa tiem, kas tikko uzsākuši attiecības, lidināsies pa mākoņiem un domās vien dzīvos kopā ar savu mīļoto. Atceres – labi nāk tikai tas, kas nāk lēni, tāpēc nesteidzies, bet mazliet uzgaidi! Ļauj visam ritēt savu gaitu, neko nesasteidz!

Tiem, kas jau ir attiecībās, šonedēļ būtu jāatceras tas, ka nevienu nekam nevajag piespiest – katram ir sava galva uz pleciem! Iespējams, ka mīļotais ir ticis aizskarts, tāpēc parūpējies, lai viņš jūtas labi. Ieteicams laiku pavadīt kopā ar draugiem!

Svari

Kaisle sitīs augstu vilni! Parūpējies, lai mīļotais jūtas tikpat labi, cik tu.

Ja tava otrā pusīte izspēlē kādu nejauku joku, tas nenozīmē, ka tev ir jādara tas pats, lai ieriebtu. Pareizāk būtu izstāstīt par savām patiesajām emocijām.

Ieteicami eksperimenti gultā un pat ārpus tās! Dodieties kādā kopīgā izbraucienā, un jūsu attiecībās parādīsies dzirkstele.

Skorpions

Spēsi savaldzināt vairākus pretējā dzimuma pārstāvjus, tomēr šonedēļ labāk būt palikt pie esošās simpātijas. Var parādīties arī kāds jauns pielūdzējs, pret kuru arī tev var uzrasties jūtas, taču ar laiku sapratīsi, ka tas nebūs to vērts.

Ja tevi kaut kas neapmierina vai uztrauc, tad atrodi pareizo pieeju, kā to izrunāt ar mīļoto cilvēku. Neesi skarbs un tiešs, šoreiz labāk būt maigam un pēc iespējas iejūtīgākam.

Būsi visai kaislīgs, vēlēsies nodoties mīlai un baudai. Ja nesen esi uzsācis attiecības, tad prātīgāk būtu mazliet nogaidīt un pakārdināt sirdsāķīti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru