Šīm 3 Zodiaka zīmēm šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (18.07. – 24.07)

loveee

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm, šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

Dvīņi

Šonedēļ mēģini socializēties un iziet sabiedrībā tik bieži, cik vien iespējams. Pat pēc garas darba dienas, kad liekas, ka nekas nav labāks par saldu miegu, mēģini atveltīt kaut nedaudz laika, lai satiktos ar draugiem. Visai iespējams, ka iepazīsies ar kādu ļoti neparastu un interesantu cilvēku, kurš tavai sirdij nudien liks sisties straujāk.

Tiem, kas ir attiecībās, šī nedēļa nesīs ko jaunu pašattīstības sfērā, tāpēc jauna hobija uzsākšana būtu visai vērtīga nodarbe.

Lauva

Ja tev jau labu laiku kāds patīk, tad šis ir īstais brīdis, lai atzītos simpātijās. Ne vienmēr tas ir jādara ar vārdiem, pietiks ar rīcību – izrādi lielāku uzmanību, klausies, ko viņš tev saka, pievērs uzmanību detaļām. Var gadīties, ka atbildes reakcija būs jūtama uzreiz. Visai vērtīgs var izrādīties simpātijas draugu sakāmais.

Tiem, kas jau ir attiecībās, šis laiks būtu jāpavada kopā, ne obligāti divvientulībā. Dodieties kopā ar draugiem kādā pārgājienā vai nelielā izbraucienā – pozitīvas emocijas ir garantētas!

Skorpions

Vēlēsies romantiku un kaisli. Visai eksotiska šķitīs zvaigžņu vērošana kopā ar mīļoto cilvēku. Šonedēļ mēģiniet vairāk laika pavadīt divatā, un darīt kaut ko jaunu!

Nav izslēgts, ka daudziem Skorpioniem uzlabosies attiecības ar savām otrajām pusītēm.

Tiem, kas jau ir ilgstošās attiecībās, ieteicams pārdomāt notikušo, izsvērt visus attiecību plusus un mīnusus, un izvērtēt prioritātes.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru