Šīm 3 Zodiaka zīmēm šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (27.06. – 03.07.)

Auns

Mīlas jomā gaidāmas pārmaiņas, kuras, par laimi, ir labvēlīgas. Kaut arī uz doto brīdi tā varētu nelikties, tomēr ilgtermiņā tas tev nāks par labu. Pieaugs tavs seksapīls, kuram pateicoties izjutīsi izteiktāku uzmanību no pretējā dzimuma pārstāvjiem. Kaisle šonedēļ sitīs augstu vilni, tāpēc ļaujies mirklim!

Var nākties nožēlot pāris pagātnes izdarības, tomēr, arī tām ir milzīga nozīme, jo bez tām tu nebūtu tur, kur atrodies tagad.

Ja jums ar otro pusīti ir vajadzīgs kāds kopīgs piedzīvojums, kas ļautu sadarboties un kaut ko paveikt kopīgiem spēkiem, tad jums būs tāda iespēja.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (27. jūnijs – 3. jūlijs)

Lauva

Ja ir attiecības, kuras tu turi noslēpumā, tad šonedēļ tām ir liela iespēja nākt gaismā. Neslēpies, tavam partnerim tas var nepatikt! Esi atklāts un neuztraucies par apkārtējo viedokli – cilvēki tāpat domās to, ko paši gribēs!

Socializējoties un apmeklējot jaunas iestādes, vari nejauši iepazīties ar kādu īpašu cilvēku, kuram būs kāda loma arī tavā turpmākajā nākotnē. Nepiemērots laiks īslaicīgu attiecību veidošanai, ja vēlies jaunu partneri, tad meklē tādu, ar kuru jums ir pietiekami daudz kopīga, lai šīm attiecībām būtu arī tālāka nākotne.

Tiem, kas ir attiecībās, būs nepieciešams kārtīgi izrunāties ar savu partneri par tām lietām, kas jūs abus nomāc.

Lasi arī: Nedēļas horoskops no 27. jūnija līdz 3. jūlijam

Ūdensvīrs

Šonedēļ tiksi skaidrībā, sapratīsi, kādas ir tavas simpātijas jūtas pret tevi. Ja esi brīvs, tad pievērs uzmanību tiem pretējā dzimuma pārstāvjiem, kurus tu satiec visai bieži, iespējams, ka kāds uz tevi met acis.

Ieteicams pievērsties fiziskām aktivitātēm, sporta zāle ir piemērota vieta, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru