Šīm 4 Zodiaka zīmēm ir visizteiktākais biznesa talants

Skorpions

….Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji brokastīs ēd izturību, pusdienās- drosmi, un vakariņās- shēmas turpmākajām darbībām. Tā kā šis zīmes pārstāvji  parasti ir apveltīti ar labu intuīciju, tad viņu bizness nereti izvēršas trauksmains- ar krasiem lēmumiem un pēkšņām pārmaiņām, neskatoties uz to, ka Skorpions mīl stabilitāti, jeb drīzāk to, ka visu spēj kontrolēt.

Dvīņi

Šī Zodiaka zīme pārējo vidū izceļas ar talantu sarunāt, izkārtot un darboties uz 10 pusēm vienlaicīgi. Nav noslēpums, ka biznesā ļoti svarīga ir komunikabilitāte, it sevišķi, kamēr uzņēmums ir tikko kā dibināts, un līdzekļi- ierobežoti. Dvīņi vienmēr izdomās risinājumu, viņi vienmēr ir kustīgi un enerģiski, un tas garantē izaugsmi arī grūtākos brīžos. Dvīņiem vislabāk veicas pārdošanas jomā, jo viņi labi apzinās vārda un informācijas spēku. Tā kā Dvīņi ir Gaisa stihijas zīme,  un mainīgās enerģijas pārstāve, tad spēcīga biznesa izveidei būtu nepieciešams kāds „fiksētāks” kompanjons.

Mežāzis

Šī Zodiaka zīme ir visspītīgākā. Tad, kad spīts apvienojas ar ambīcijām- voilà, biznesa guru ir gatavs. Protams, labam biznesmenim nav raksturīga tikai mērķtiecība un ambīcijas, lai gan tas ir daudz- par spīti šķēršļiem un neveiksmēm, turpināt savu darbību un meklēt iespējas, ka visu vērst par labu. Biznesmeni raksturo arī spēja disciplinēt sevi, nežēlojoties par to, cik sākumā viss ir grūti. Mežāži ir gatavi stāties pretī visdrūmākajiem šķēršļiem ticot, ka būs labi. Un tieši šāda attieksme viņu pārvērš par tanku!

Vērsis

Šīs fiksētās enerģijas zīmes pārstāvji varētu būt kustīgāki, lai gan, šo principu lielā mērā nosaka arī Marss cilvēka individuālajā dzimšanas kartē. Neatkarīgi no Marsa, Vērsis grib labu dzīvi. Viņš arī saprot, ka lai pie tādas tiktu- kaut kas ir jādara. Un tā kā vēlme pēc komforta un materiālas neatkarības ir tik pašsaprotama, Vērsis tēmē augstu. Tā kā viņš visbiežāk informāciju uzkrāj, nevis ar to dalās, tad viņa prātā ir vesela biznesa nodaļa, kurā ir saglabāti visi novērojumi, secinājumi un fakti par to, kā bizness notiek apkārtēja vidē. Vērsis no malas izskatās kluss, un varētu šķist, ka šāds miera mīlis nebūs vadītājs ar stingru dūri, taču tā nebūt nav. Viņš ir kluss, jo visa darbība notiek „uz iekšu”. Tā viņš audzē jeb spiež savu „gāzes pedāli”, līdz ir gatavs atlaist sajūgu un močīt pa taisno uz mērķi. Un tad tiek likta lietā visa viņa uzkrātā pieredze un informācija.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">haralds elceris</cite>

    es pa 2. pleķi. kautkā neesmu licis šhit’o talantu lietā un es†ablishmentam arī uzlieku mīksto!

Pievienot komentāru