Šīm zodiaka zīmēm rudens ir ideāls laiks, lai precētos vai saderinātos

Noskaidro, kurām Zodiaka zīmēm šis rudens nesīs īpaši lielu veiksmi mīlestībā! Nav izslēgts, ka nebūs dažādu konfliktu vai nesaskaņu, taču šīs Zodiaka zīmes septembra, oktobra un rudens mēnešos būs visveiksmīgākās mīlas jomā. Zvaigznes ir sastājušās jums par labu. Vai esi šo zīmju Topā?

AUNS

Ja šis ir piemērots laiks precētajiem pāriem domāt par ģimenes pieaugumu, tad vel neprecētie noteikti var apsvērt domu par precēšanos. Došanās kopīgā ceļojumā var novest pie milzīga pārsteiguma – saderināšanās gredzena.

LAUVA

Rudens būs mīlestības pilns, tāpēc droši varat spert dažādus soļus attiecībās. Kāds uzsāks kopdzīvi, kāds tiks pie bērniņa, bet kāds – pie saderināšanās gredzena.

STRĒLNIEKS

Ja laiks aiz loga ir auksts, tad zem palagiem iet karsti! Šis ir labs laiks ne tikai, lai saderinātos, bet arī, lai mēģinātu tikt pie bērniņa.

ZIVIS

Kaut arī izredzes ir mazākas, nekā Aunam, Lauvai vai Strēlniekam, jūs pavisam droši varat domāt par precēšanos. Turklāt, kāzām nav jābūt nemaz tik grandiozām – iespējams, ka lielāko daļu līdzekļu izvēlēsieties tērēt kaut kam citam!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru