Šīm zodiaka zīmēm riebjas baumas – nekad tās neizplata

Ir cilvēki, kuri ir stundām gatavi klausīties dažādās intrigās…

Taču šo zodiaka zīmju pārstāvjus tās vienkārši neinteresē!

VĒRSIS

Vērsis ir knapi ieinteresēts jūsu noslēpumos, ja vien tas nav praktiski pielietojams un noderīgs tieši viņiem pašiem. Viņi novērtēs to, ka viņi no sava vīnkopja sadzirdēs, ka jūsu uzņēmums mainīs atrašanās vietu, tādēļ viņi sāks meklēt sev jaunu darbu līdzās tam.

Ja runa ir par viņu ikdienas rutīnu, tad viņiem patīk pieturēties pie pamatiem. Vēršiem ir svarīgi, ka viņi spēj samaksātu savus rēķinus, spēj uzbūvēt savu māju, kā arī pārliecināties par to, ka viņiem vienmēr mājās būs pildīts ledusskapis ar kvalitatīvu ēdienu. Viņi izvēlas neiesaistīties jūsu mīlas afērās jo zina, ka jūs noteikti viņiem visu pastāstītu, ja vēlētos, lai to zināt.

Ja viņi pamana, ka viņu mīļotie cilvēki ir bēdīgi, viņi noteikti ārkārtīgi satrauksies par viņiem, vēloties kļūt par to cilvēku, kas spēs uzlabot viņiem dzīvi. Vērši vislaimīgākie ir tad, kad viņi smagi strādā un sasniedz savus mērķus. Ja viņiem pašiem savā dzīvē nav līdzsvars, radīsies ļoti liela iespēja, ka viņi kritīs panikā.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kuras dievina tenkas – īsti baumotāji un intrigu vērpēji

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem tiešām ir dziļi vienalga par to, ko jūs darāt, ja vien jūs viņus respektējat. Jā, Ūdensvīri ir fantastiski klausītāji, taču tas nebūt nenozīmē, ka viņiem nepieciešams zināt pilnīgi visas detaļas.

Viņi labāk izvēlas runāt par sociālām problēmām, nevis par jūsu “netīro veļu”, tādēļ respektēs to, ka daļa jūsu privātās informācijas paliek pie jums, proti, jūs zināt mēru.

Kad viņi vēlas jūs iepazīt, tas nebūt nenozīmē, ka viņi vēlas uzzināt jūsu lielākos noslēpumus. Ūdensvīriem vienkārši patīk labāk iepazīt savus draugus ar mērķi vispār kļūt tuvākiem. Viņiem ir svarīgi daudz labāk jūs izprast, šādi veidojot ciešāku saikni. Ūdensvīriem patīk likt kopā puzli un pašiem veidot zīmējumu, lai labāk jūs izprastu.

Viņiem ir svarīgi gūt zināšanas ikvienā brīdī, lai šādi justos savienoti ar pasauli. Tas viņiem ir nepieciešams gluži kā ieradums.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru