Šīm zodiaka zīmēm šonedēļ jāievēro īpašā piesardzība (9.-15.jūlijs)

Uzzini, kuras ir tās 3 Zodiaka zīmes, kuras šonedēļ var sagaidīt neparastus notikumus!

Bieži vien tiek pieļautas gandrīz vai nelabojamas kļūdas, kuras ir radušās nepārdomātas rīcības rezultātā. Horoskopi ne vienmēr pasaka kaut ko konkrētu, bet iedvesmo mūs un liek uz notiekošo raudzīties no cita skatu punkta.

Noskaidro, kurām Zodiaka zīmēm šajā nedēļā būtu jābūt visuzmanīgākajām, pieņemot lēmumus un saskaroties ar citiem cilvēkiem!

SVARI

Šonedēļ tev var likties, ka visi ir nostājušies pret tevi, vai atstājuši tevi novārtā. Lai vai kā, pienācis laiks mainīt radušos situāciju. Iespējams, ka par labu nāks savas attieksmes pamainīšana. Citu vainošana un sevis žēlošana nenesīs nekādu labumu, tāpēc labāk uzreiz iemācies atzīt savas kļūdas. Viss sākas ar savu problēmu atzīšanu, un tikai tad var rīkoties tālāk.

Būtu jāuzmanās no pārmērīgas naudas tērēšanas – iegādājies tikai to, kas tev patiešām ir nepieciešams! Nepiemērota nedēļa riskēšanai, kas saistīta ar biznesu vai karjeru – šoreiz labāk pabūt komforta zonā!

SKORPIONS

Skorpioniem šonedēļ būtu jābūt īpaši uzmanīgiem, atklājot par sevi kaut ko personisku vai jebko tādu, kas tev pašam šķiet intīms un privāts. Iespējams, ka šī informācija tiek līdz nepareizajām ausīm, kas apgrūtinās citas nozares.

Tāpat šonedēļ nevajadzētu kalt atriebības plānos, un domāt, kā kādam izdarīt kaut ko sliktu. Liktenis tāpat atspēlēsies. Šonedēļ pievērsies sev – saviem vārdiem un savām darbībām, pārliecinies, ka viss, kas nāk no tevis, ir gaišs un pozitīvs!

ŪDENSVĪRS

Neapdomāti lēmumi pat gudram cilvēkam var likt izskatīties kā muļķim. Šonedēļ esi piesardzīgs, veicot dažādas izvēles. Izsver visus plusus un mīnusus, pirms saki gala vārdu. Izpalīdzīgs var izrādīties kāda tuva, taču zinoša cilvēka padoms. Tiec skaidrībā pats ar sevi!

Šajā nedēļā beidzot vari atklāt kādas sarežģītas situācijas risinājumu, taču var nākties ziedot ļoti daudz sava brīvā laika un šo to arī upurēt. Ūdensvīriem šonedēļ var iet smagi, tomēr, ja būsiet prātīgi un apdomīgi, viss būs kārtībā! Visu dari, ieturot vēsu prātu, un saglabājot mieru!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru