Šīm zodiaka zīmēm šonedēļ uzsmaidīs veiksme – vai tu esi to vidū?

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

 

Auns

Veiksmīga nedēļa mīlas jomā, kur pavērsies vairākas iespējas, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem. Spēsi citus uzjautrināt un ieinteresēt, apburot viņus ar savu šarmu. Visai ticams, ka kādam parādīsies jūtas pret tevi, varēsi izvēlēties, vai turpināt kontaktu ar šo cilvēku un veidot attiecības, vai tomēr labāk ieturēt distanci.

Attiecībās esošie Auni, var pāriet nākamajā attiecību fāzē, uzsākot kopdzīvi, apsverot domu par precēšanos, taču daži Auni sapņos par ģimenes pieaugumu.

Rīkojies tā, lai finansiālā situācija nepasliktinātu jūsu attiecības!

Lasi arī: Mīlestības horoskops no 17. līdz 23. jūlijam

Jaunava

Šonedēļ Jaunavām ieteicams socializēties un iziet sabiedrībā. Pat, ja uzradīsies milzīgs slinkums un bezspēks, tev šonedēļ būtu jāapmeklē vismaz viens sabiedrisks pasākums, kurā vari iepazīt jaunus cilvēkus. Tev nav obligāti jāmēģina uzsākt attiecības, bet viegls flirts un nejauši uzsākta saruna var pagriezt tavu dzīvi otrādi.

Attiecībās esošajām Jaunavām labs laiks, lai kopā ar mīļoto cilvēku dotos kādā izbraucienā, kopīgi apciemotu vecākus vai dotos uz kādu koncertu. Uzsāciet jaunu hobiju, tas stiprinās jūsu attiecības!

Lasi arī: Vasaras horoskops. Kas šajā gadalaikā sagaida katras zodiaka zīmes pārstāvjus

Zivis

Ar savu šarmu un uzvedību panāksi vairāk, kā jebkad. Visi trumpji ir tavās rokās, tavs uzdevums ir spēlēt pēc noteikumiem, un būt apdomīgam!

Pievērsies attiecībām un centies veltīt vairāk laika savam mīļotajam cilvēkam, tas atmaksāsies un tu izjutīsi pozitīvas izmaiņas partnera attieksmē. Nododieties tuvības mirkļiem un jūsu attiecības plauks un zels!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru