Šīs 3 Zodiaka zīmes vismazāk uztraucas par citu cilvēku viedokli

Auns

Šajā zīmē ir izceltas Saules īpašības, taču to pārvalda Marss. Kombinējot šos abus, iznāk spēcīgs raksturiņš. Spēks slēpjas tajā, ka harmoniskas Saules gadījumā, cilvēks ir spējīgs piepildīt savu gribu. Viņš spēj radīt kaut ko no nekā, dot pirmo impulsu un iedzīvināt nedzīvo. Ja Auns ir audzis vidē, kur var justies droši par savām spējām kaut ko uzsākt, ja Auns nebaidās, tad viņš ir spējīgs „pacelt” pat vislielākās idejas. No tā arī var izdarīt secinājumus par to, vai viņam rūp citu viedoklis. Nav iespējams darīt lielus darbus un tajā pašā laikā ņemt uztraukties par citu cilvēku viedokli. Kāpēc? Jo visa enerģija jāveltī mērķim! Citādi nav iespējams izdarīt to, uz ko Auns parakstās. Kad šis mērķtiecīgais bullis uzsāk savu skrējienu, viņš, galvu nepacēlis, triecas uz to.

 

Lauva

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ļoti labi saprot, cik bezjēdzīgi ir šķiest savu radošo potenciālu, lai domātu par kaut ko, kas nekādā mērā neglaimo vai nedara labu. Lauvas ir ļoti pašpietiekami un pašpārliecināti, ja savā dzīves pirmajā pusē ir saņēmuši pietiekami daudz mīlestības un uzmanības. Viņas ir kā karaļi paši savā galmā, jo apzinās, ka nevienam citam nav varas pār viņu un viņa dzīvi. Tas ir ļoti vērtīgi, jo paver izpratni par to, kā pašam radīt savu dzīvi. Tā kā šo Zodiaka zīmi pārvalda Saule, tad tai piemīt tādas īpašības, kā cēlsirdība un dabiska spēja izcelties citu vidū. Cilvēks nevar būt uzmanības centrā un tajā pašā laikā uztraukties par to, kāds viņš šķiet citiem, jo tad var ļoti ātri sajukt prātā- tas vienkārši patērē pārāk daudz enerģijas, kas paredzēta spīdēšanai un mirdzēšanai. Gudras Lauvas zina, ka nevajag sēt savas radošās enerģijas un brīnišķās būtības sēklas neauglīgā augsnē.

Ūdensvīrs

Neskatoties uz to, ka šajā Zodiaka zīmē Saule ir kritusi, Ūdensvīrs uzticas tikai saviem spriedumiem un pieņēmumiem. Viņus attēlo, kā vīru ar krūku, no kuras līst ēters (un nevis ūdens). Par ēteri sauc brīvo telpu, kas ir starp ķermeņiem, savukārt Sengrieķu filozofijā tas ir viens no sākotnējiem materiālajiem elementiem un gaisa augšējais, mirdzošais slānis. Tas viss nozīmē tikai to, ka Ūdensvīrs ir tas, kura viedoklī būtu jāklausās, nevis otrādi. Protams, ja vien viņam ir pietiekami attīstīta apziņa un viņš ir sirdsgudrs. Šīs zīmes pārstāvji ir brīvdomātāji, kuriem citu viedoklis ir tikai viedoklis- tam nav jāpiešķir emocijas. Un, kad viņi saskaras ar negatīvu viedokli par sevi, viņi nevis pārdzīvos, bet visdrīzāk filozofēs un meklēs cēloni apstākļos, kas šo viedokli ir palīdzējuši veidot. „Kā sanāca, tā sanāca- nākamreiz būšu gudrāks”, mēdz teikt Ūdensvīrs, kad kaut kas neizdodas, kā plānots. Un ar tādu attieksmi ir pilnīgi vienalga, ko citi domā.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru