Šīs zodiaka zīmes ir meļi un krāpnieki – viņiem labāk neuzticēties

Uzticība – tas ir tas, kas tiek pelnīts gadiem, mēnešiem un ar darbībām. To var vienā mirklī pazaudēt, bet ne iegūt. Mums ne vienmēr ir laiks, lai kādu pārbaudītu. Astrologi palīdzēs ietaupīt jums spēkus un nervus.

Katrs cilvēks ir unikāls, tomēr astrologi piekrīt uzskatam, ka Zodiaka zīmes uzliek noteiktu nospiedumu sava īpašnieka raksturam. Šīs zināšanas var izmantot, lai prognozētu kāda drauga, paziņas, kolēģa rīcību. Zinot cilvēka zodiaka zīmi, jūs varēsiet izlemt, cik daudz drīkstat viņam uzticēties. Uzticība ir atkarīga no daudzām cilvēka rakstura īpašībām. Nevajadzētu uzticēties egoistiskām Zodiaka zīmē, kā arī tām, kuras ir pārlieku agresīvas. Emocijas ir vienlaikus uzticības briesmīgākais ienaidnieks un labākais draugs.

ZIVIS

Zivīm patīk pamelot, tāpēc viņām noteikti nevar uzticēties. Ja jūs kaut nedaudz kaut ko saprotat no cilvēkiem, tad varēsiet bez problēmām atmaskot viņu melus. Nedomājiet, ka no tā viņas mainīsies. Viņas izmainīt nevar nekas. Viņas arī pašas slikti nosaka, kad viņām melo. Biznesā tādas “iemaņas” diez vai palīdzēs, bet dzīvē var noderēt.

SKORPIONS

Melu un liekulības meistari ir Skorpioni. No viņiem vajadzētu uzmanīties, bet neesiet pārāk piesardzīgi. Viņi neiedurs jums dunci mugurā pat tad, ja esat viņu ienaidnieks, bet nebūs arī simtprocentīgi godīgi – pat ar draugiem. Tāda ir viņu būtība. Viņu mīlestības un kompānijas dēļ ir vērts paciest šos viņu izgājienus. Paši Skorpioni var demonstrēt savu attīstīto intuīciju, tāpēc viņus mēdz būt ļoti grūti apmānīt.

DVĪŅI

Dvīņi ir aizdomīgi. Iepazīstoties ar cilvēku, viņi apzināti gatavojas apmānam. Tomēr, kad attiecības ir izgājušas laika pārbaudi, viņi nomierinās. Un šeit jau otram cilvēkam ir jāuzmanās: pienāk laiks, kad pašiem Dvīņiem nevar uzticēties. Šīs zīmes pārstāvji pastāvīgi melo par sīkumiem, pat paši to nepamanot. Bet no otras puses, labāk lai tie ir sīki meli, nekā milzīga nodevība. Uz kaut ko tādu ir spējīgs tikai retais no Dvīņiem.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru