Skorpiona raksturojums – pirmā, otrā un trešā dekāde

Noskaidro, ar ko atšķiras visu trīs dekāžu Skorpioni!

Ja jūs piedzimāt laikā no 24. oktobra līdz 2. novembrim

Jūs esat ambiciozi un mīlat vien domu par to, ka jums nākas sacensties kaut kur un ar kaut ko. Izaicinājumi noteikti ir jūsu stiprā puse. Jūs nenogurdināmi strādājat, lai sasniegtu patiešām lielus panākumus – gan emocionālajā jomā, gan finansiālajā. Jums ir ļoti svarīgi justies pilnībā apmierinātiem jebkurā jūsu dzīves jomā, turklāt jūs noteikti nepieņemsiet otro vietu. Citiem jūs liekaties forši, ļoti savākti un apdomīgi. Jums piemīt spēja manipulēt pār cilvēkiem un situācijām, panākot, ka viņi rīkojas jūsu labā. Neskaitot jūsu vēso ārējo izskatu un uzvedību, dziļi sirdī esat ugunīgi un kaislīgi – šis ir tas veids, kā jūs dzīvē panākat visu, ko vien vēlaties.

Ja jūs piedzimāt laikā no 3. novembra līdz 13. novembrim

Jūs esat salīdzinoši kautrīgi, jums nepatīk pārāk daudz atklāt par sevi pat tuviem draugiem un ģimenei. Jūs sniedzat priekšroku strādāšanai kaut kur otrajā plānā, klusībā un vientulībā. Nekādas problēmas jums nesagādā arī būšana vienam, jo jums patīk pafantazēt un iegrimt savos sapņos. Jūs esat dāsni un ļoti vērīgi mīlnieki, izmantojot savus pavedināšanas veidus, lai iegūtu to, ko vēlaties. Jūs esat ļoti intriģējoši, noslēpumaini un pavedinoši citu cilvēku acīs. Cilvēki ļoti ātri iekrīt jūsu valdzinājumā. Jums ir lieliski radošie talanti, turklāt varat kļūt par veiksmīgu mākslinieku, rakstnieku vai mūziķi. Taču jūsu kautrīgā daba var mazliet atturēt no savas slavas mirkļa sasniegšanas. 

Ja jūs piedzimāt laikā no 14. novembra līdz 22. novembrim

Jums ir milzīgs gribasspēks, turklāt jūs lieliski pretojaties kārdinājumiem, kas var novest jūs nost no pareizā ceļa. Līdzko esat nolēmuši kaut ko darīt vai piedalīties un realizēt kādu projektu, darīsiet visu iespējamo, lai realizētu savas ieceres. Tas attiecas arī uz attiecībām, kur jūs ar visiem saviem spēkiem centīsieties saglabāt laimīgu atmosfēru pat tad, ja tas nozīmē jūsu uzupurēšanos. Jūs ļoti rūpējaties par cilvēkiem, kurus mīlat, tādēļ jūs sagādā vislielākais prieks darīt visu to, kas padara viņus priecīgus. Pretī jūs sagaidāt, ka jūs arī mīļo un aplido, taču kuram katram neļausiet to darīt. Jūs esat daudz jūtīgāki nekā patiesībā vēlaties to atzīt, turklāt esat ļoti viegli ievainojami. Nejauki vārdi un sliktas darbības ļoti dziļi spēj aizskart jūsu dvēseli. Jūs nekad publiski neizrādīsiet to, cik sāpināti jūtaties. Jūs klusībā paši dziedētu savas brūces.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru