SKORPIONS- mīlestība, attiecības, laulība; cilvēks, kurš mīl iekarot un panākt savu!

Attiecībās ar pretējo dzimumu Skorpioni vienmēr ieņem cīnītāja pozīciju, jo viņi mīl iekarot un panākt savu, tāpēc arī viņus pilnīgi noteikti nemulsina konkurenti. Skorpioni vienmēr ir pārliecināti par saviem spēkiem un iet līdz galam, kur viņus, visticamāk, sagaida arī uzvara.

channel-love

Mīlestībā šīs zīmes pārstāvji ir “plēsēji”. Iegūstot savu upuri, viņi kļūst par īstiem tirāniem, izmantojot dažādas manipulācijas un šantāžu. Viņi ir ļoti greizsirdīgi, taču tajā pat laikā neļauj savai otrajai pusītei ierobežot viņu pašu brīvību. Skorpioniem ir ļoti grūti sevi kontrolēt, jo viņu jūtas ir tik spēcīgas, ka ir spējīgas izlauzties uz āru un iznīcināt attiecības, turklāt dusmu iespaidā viņi ir spējīgi sastrādāt visu ko, taču pēc tam šīs zīmes pārstāvji diezgan ilgi tāda veida rīcību nožēlo.

Skorpioni vienmēr tiecas pēc varas, arī attiecībās, tāpēc viņu dabā ir kontrolēt savu otro pusīti un šaubīties par mīļotā cilvēka patiesajām jūtām, taču tajā pat laikā arī viņu partnerim ir jābūt apveltītam ar ļoti spēcīgu raksturu, jo viņi noteikti necietīs, ja viņiem blakus atradīsies un vājš un par sevi nepārliecināts cilvēks.

 

Lasi vēl: Talantu horoskops Skorpiona zīmē dzimušajiem; cilvēki, kuriem piemīt īpašas spējas!

 

Ko Skorpioni gaida no savas otrās pusītes?! Atbilde ir acīmredzama – kaisli, bezierunu pakļaušanos un satriecošu seksu, turklāt sekss pilnīgi noteikti Skorpioniem ir ļoti svarīgs, taču mīlestība un sekss šajā zīmē dzimušajiem ir pilnīgi savstarpēji nesaistītas lietas, tāpēc, slēpjot savas patiesās jūtas pret vienu cilvēku, viņi ļoti viegli var stāties seksuāla rakstura attiecībās ar kādu citu, turklāt neizjūtot nekādu vainas apziņu.

0_intro_love-100642565-orig

Skorpioni var kļūt par lieliskiem vecākiem, jo viņi ir gatavi visu savu brīvo laiku veltīt bērnu audzināšanai un tam, lai radītu mājās komfortu. Ģimene viņiem pilnīgi noteikti nav mazsvarīga, tāpēc arī laulību viņi nebūt neuztver kā slogu, turklāt viņi paši izvēlas sev vispiemērotāko ģimenes attiecību modeli.

Happy family standing on the beach on the dawn time; Shutterstock ID 132280652; PO: david-today

Lai viņu laulība būtu ilga un spēcīga, viņiem pastāvīgi ir jāatrodas uz naža asmens, jo šīs zīmes pārstāvjus vilina viss nezināmais un viņi vienmēr būs jaunu izjūtu meklējumos, tāpēc arī viņu otrajai pusītei ir jāpiestrādā pie tā, lai viņu laulības dzīvē neiezagtos rutīna.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru