Šo 3 Zodiaka zīmju vīrieši pret sievietēm ir vismīlošākie

Svari

Pār šo zīmi valda Venēra, Svari ir skaistuma un pieticības kombinācija. Viņš savas mīļotās sievietes intereses vienmēr liek pirmajā vietā un cenšas viņu apmierināt it visās jomās.Tā ir ideālā romantiskā un uzmanīgā vīrieša kombinācija un vēl viņš ir ļoti piezemēts.

Vienīgā problēma ir tā, ka Svaru vīrietis vēlas sniegt tev visu, arī lietas, ko nevar atļauties. Ja tā notiek, viņš nonāk disbalansa situācijā, no kuras grūti izkļūt. Satraukuma nav pamata, jo parasti viņš veic pareizas izvēles, viņa mīļotā noteikti būs viņam vienmēr līdzās un palīdzēs tikt pāri visām grūtībām.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kuras vislabāk prot „lasīt” un „atkost” cilvēkus

Lauva

Lauva gultā pret tevi izturēsies kā pret karalieni. Viņš zina, ka spēs šādā veidā piesaistīt tavu interesi, viņš intīmajā procesā un arī ikdienā dabūs visu, ko vēlas. Uzmanību!

Tās ir rūpīgi izliktas lamatas, lai garantētu sev tādu dzīvi, kādu vēlas panākt attiecību jomā. Problēma nav tik nopietna, ja abi esat apmierināti. Tev jāsaprot, ka Lauvas apmierināšana pēcāk atspoguļosies jūsu attiecībās. Ja pakasīsi manu muguru, es pakasīšu arī tavu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru