Šo 4 zodiaka zīmju pārstāves ir visinteliģentākās sievietes

MEŽĀZIS

 Šajā zīmē dzimušās sievietes ir visspēcīgākās no visām. Viņas nekad nesēdēs stūrī un neraudās par savam rūpēm un problēmām. Šīs sievietes stājas pretī grūtībām un atrod risinājumu jebkurai problēmai.

Lasi vēl : 3 iemesli, kāpēc mīlēt katras Zodiaka zīmes sievieti

Viņas nav ļoti sabiedriskas, bet visiem, kuri viņas iepazīst tuvāk, ir skaidrs, ka Mežāža sievietes ir uzticamas un inteliģentas. Viņām piemīt pamatīga izturība un neatlaidība, kas ļauj stāties pretī grūtībām. Tāpēc nav pārsteigums, ka šīs sievietes nereti gūst ievērojamus panākumus visdažādākajās jomās.

 

 

ŪDENSVĪRS

 Ūdensvīra zīmē dzimušās sievietes ar vārdiem ir grūti aprakstīt. Šī zīme pieder pie gaisa stihijas, bet salīdzinājumā ar citām zīmēm, tā ir nevis mierīga vēsma, bet gan spēcīga vētra. Vismaz tāds ir pirmais iespaids, kas dažus var pat nobiedēt. Tomēr dziļi sirdī šīs sievietes ir ļoti labestīgas.

Lasi vēl : Sieviešu tipi pēc austrumu horoskopa; romantiskais, spēcīgais, burvīgais vai neatkarīgais

Viņām ir lieli sapņi, konkrētas idejas, kā arī loģiskā un praktiskā domāšana, kas ļauj tās realizēt. Jau pirmajās sarunas minūtes var pamanīt, ka viņas ir inteliģentas, jo, piemēram, uzdod tādus jautājumus, par kuriem citi nemaz nebūtu iedomājušies. Turklāt viņas rekordlielā ātrumā nonāk pie secinājumiem un atrisina problēmas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru