Šo zodiaka zīmju pārstāvjus visbiežāk māc šaubas par sevi – Nr.3. pārsteigs daudzus!

LAUVA

Lauvas nevēlas, lai viss būtu labi, jo Lauvas vēlas, lai viss būtu pat vēl labāk. Ja Lauvas dara visu labāk par citiem, iespējams, neviens īsti nepamanīja to, ka viņiema ar to nav gana.

Lauvām ir ļoti liela tieksme it visā sasniegt augstas virsotnes. Ja vienā kompānijā atrodas Lauva un grupa citu ļoti lielisku un talantīgu cilvēku, tad Lauvai noteikti ir jāizceļas kā vienam no visspilgtākajiem cilvēkiem kompānijā.

Lauvas vienmēr domā, ka viņi visu sasnieguši savas neatvairāmās personības dēļ, nevis smaga darba vai kaut kādu prasmju dēļ.

JAUNAVA

Nav noslēpums, ka Jaunavām piemīt ārkārtīgi augsti standarti jebkurā dzīves jomā. Taču šiem perfeksionistiem nav nekā sliktāka, kā tas, ka viņi nespēja ideāli izpildīt uzdevumu, kuru viņi sev uzstādīja.

Ja Jaunavas kaut ko dara, bet viņām tas neizdodas ideāli, viņi automātiski to uzskata par izgāšanos. Tas ir nemitīgs negatīvais cikls, kas ļoti ietekmē Jaunavas emocionālo stāvokli, nemaz nerunājot par viņu pašvērtējumu.

VĒRSIS

Reizēm bailes par neizdošanos paralizē Vēršus. Jo aktīvāk Vērsis strādā pie projektiem, jo vairāk stresa viņi sev uzkrāj. Vēršu gaidas pašiem no sevis ietekmē pilnīgi visu, ko viņi dara. Taču tas viss līdz brīdim, kad viņi saprot – iespējams, viņi neatbildīs kaut kādām prasībām.

Tāpat, kā visiem, arī Vēršiem nepieciešama veiksme, taču Vērši baidās no tā, ka visu, ko viņi ir sasnieguši, viņi sasniedza veiksmes dēļ, tādēļ baidās, ka kādā brīdī tas viss var pazust.

DVĪŅI

Dvīņi uzskata, ka viņi nav pelnījuši uzslavas savā virzienā. Viņi uzskata, ka visu ir sasnieguši tikai savas harizmātiskās personības dēļ.

Nav melots, ka Dvīņi ir ļoti pievilcīga personība, taču viņi noteikti neko nebūtu sasnieguši, ja viņiem nebūtu kaut kādas prasmes vai talanti. Tādēļ Dvīņiem ir nepieciešams daudz vairāk ticēt sev un apzināties, ka viņi patiešām ir pelnījuši veiksmi, kuru viņi paši ir sasnieguši!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru