Šo zodiaka zīmju sievietes spēj būt ļoti kaitinošas un nejaukas

Tas nebūt nenozīmē, ka šo zodiaka zīmju sievietes ir nemīlamas, neprecamas vai citādi sliktas. Vienkārši ir sanācis tā, ka viņas spēj būt ļoti kaitinošas. Ja kādam labi padodas spēlēt kādu mūzikas instrumentu, tad šīm zodiaka zīmēm – uz nerviem!

Jāteic, ka šī “krišana uz nerviem” gandrīz nekad nav apzināta. Varbūt liktenis viņus pārāk bieži iemet situācijās, kur viņas vienkārši nespēj nebūt kaitinošas?

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kuras ir nešpetni dumpinieki

SKORPIONS

 

Daudzi uzskata, ka Skorpions patiešām ir viena no bīstamākajām zīmēm, bet sieviete – vēl bīstamāka. Te uzreiz ir jāpiemin tas, ka tik ļauni Skorpioni nemaz arī nav, jo pret saviem tuvākajiem viņi ir patiesi gādīgi un mīloši. Problēmas sākas tad, ja esi Skorpiona melnajā sarakstā…. tad tu vienkārši sevi vari uzskatīt par mirušu Skorpiona acīs. Tas, kas cilvēkiem Skorpionā visvairāk nepatīk, ir viņa spēja pateikt acīs visu, ko viņš domā! Vairums cilvēku apgalvo, ka vēlas dzirdēt tikai patiesību, bet, ko līdz viņi to izdzird no Skorpiona, tā apvainojas un sāk viņu ienīst. Jāteic, ka viņš to, protams, varētu darīt mazliet saudzīgākā un maigākā veidā, nevis būt tik dzēlīgs un rupjš, bet neprasiet to, ko paši negribat!

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru