Šo zodiaka zīmju vīriešiem mīlestība ir svarīgāka par seksu

Šo zodiaka zīmju vīriešiem mīlestība ir svarīgāka par seksu! Vai esi gatava uzzināt, kuras ir šīs zodiaka zīmes?

 

Lasi arī: TOP 4 pašas seksīgākās un kaislīgākās Zodiaka zīmes – vai tava zīme ir sarakstā?

VĒRSIS

Vērsis var būt ietiepīgs, taču viņa klātbūtnē tu vari justies droši un pārliecināti. Parādi viņam visas savas rakstura īpašības, viņam tas patiks un viņš to spēs to novērtēt. Viņš atvērs savu sirdi tikai tev. Kaut arī sekss Vērsim ir neatņemama attiecību sastāvdaļa, viņš noteikti labāk izvēlēsies normālas attiecības ar mīļoto sievieti, nevis vairākus vienas nakts sakarus. Vērsim ir svarīgi izjust rūpes un sievietes tuvību, tomēr tai sievietei ir jābūt īstajai, nevis kādai no gadījuma sakara.

 

VĒZIS

Vēzis var būt kaprīzs, jo viņā bango kaudzēm emociju. Šādu vīrieti ir nepieciešams paciest un atbalstīt, kad tas ir vajadzīgs. Viņš to spēs novērtēt. Vēzim sekss būs baudāms tikai ar to sievieti, ar kuru viņam ir nostiprinājusies emocionāla saikne. Un, lai šāda saikne vispār eksistētu, Vēzim sieviete ir jāiepazīst un patiešām jāiemīl, turklāt tāda pati jūtu ķīmija ir jāsajūt arī no sievietes puses.

 

Lasi arī: Zodiaka zīme, ar kuru tev būs labs sekss, bet bez attiecībām

 

ZIVIS

Zivis ir radošas personības un viņiem patīk ašās idejas, kuras var īstenot uzreiz. Viņi vienmēr palīdzēs ja tu būsi nonākusi nepatikšanās. Viņš tevi atbalstīs un mierinās vienmēr. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji zina, kas patīk sievietēm, tomēr ar prieku to darīs tikai tad, ja šo partneri patiesi mīlēs. Neskatoties uz to, ka Zivis ir tās, kas iemīlas salīdzinoši ātri, arī viņiem ir nepieciešams laiks, lai pie otra pierastu. Sekss ir viena tikai no daudzajām attiecību sastāvdaļām, kura, protams, ir svarīga, tomēr tikai ar īsto un vienīgo.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru