Šokējoši par Bermudu Trijstūri – militārās bāzes, Atlantīda un laika portāli

1.Bermudu Trijstūra teritorija ir ļoti liela!

Iespējams, ka daudzi uzskata Bermudu Trijstūri par mazu laukumu, kas pārskatāms ar acīm. Bet tā vis nav! Patiesībā, tā ir ļoti plaša teritorija – apmēram 440 tūkstoši kvadrātjūdžu jeb 708 kvadrātkilometri.

2.Bermudu Trijstūra enerģija ir sajūtama arī ārpus tā!

Enerģija, kas valda Bermuda Trijstūrī, ir jūtama arī ārpus tā. Tātad – milzu svārstības enerģijā vai neparedzamais patiesībā ir paredzams!

3.Bermudu Trijstūra aktivitāte nebeidzās ar pazudušiem kuģiem un lidmašīnām.

Tiek uzskatīs, ka dažādu kuģu un ierīču pazušanā ir vainojami lidojošie šķīvīši. Pastāv arī teorija, ka zudusī pilsēta Atlantīda atrodas zem Bermudu Trijstūra.

4.Pazudušo lidmašīnu un kuģu vraki „pazūd līdz ar galiem”..

Kad lidmašīna vai kuģis pazūd Bermudu Trijstūra teritorijā, tā atliekas nav iespējams atrast. Viens no iemesliem ir Golfs Straume, kas atrodas netālu no šīs teritorijas – tā ātri vien pārvieto atliekas tālāk okeānā.

5.Aptuveni 1000 cilvēku dzīvības ir zudušas Bermudu Trijstūrī pēdējo 100 gadu laikā.

Vidēji 4 lidmašīnas un 20 jahtas/kuģi ik gadu pazūd Bermuda Trijstūra teritorijā.

6.Bermudu Trijstūra teritorijā atrodas militārā bāze.

Iekšā pašā teritorijā atrodas Amerikas Savienoto Valstu valdības militārā bāze – tās konkrētā atrašanās vieta ir Androsa sala Bahamās. Tur Amerikas Savienoto Valstu zemūdenes, izsekošanas ierīces un cita veida ieroči tiek testēti. Tomēr daudzi uzskata, ka šī militārā bāze nav paredzēta tikai ieroču testēšanai.

7.Bermudu Trijstūrī piedzīvojami laika tuneļi!

Cilvēki ziņo par „elektronisko miglu”, kas reizēm tiek dēvēta arī par laika tuneli. Pilots Brūss Gernons apgalvo, ka viņš „pazaudējis” 28 minūtes pēc tam, kad izlidojis mistiska paskata miglas tunelim, kas atradās Bermudu Trijstūra teritorijā. Lidmašīna pazuda šajā teritorijā, bet nākošreiz tā radaros uzrādījās jau Miami pludmalē.

8.Bermudu Trijstūrī pazūd Amerikas Savienoto Valstu militāristi!

Viens no lielākajiem zaudējumiem, kas piemeklēja ASV militāros spēkus, notika 1945.gadā. Pieci ASV iznīcinātāji lidoja no Floridas uz Bimini salu. Misijā piedalījās 14 vīri. Apmēram pēc 90 minūtēm kopš misijas sākuma radio operators saņēma ziņu, ka lidotāju kompasi nestrādā. Pēc šīs ziņas visa saziņa beidzās. Iznīcinātāju piloti un pašas lidmašīnas nekad tā arī netika atrastas. Trīs lidmašīnas, kas devās glābšanas misijā, arī netika atrastas.

9.Pirmais cilvēks, kas ziņojis par Bermudu Trijstūri un tā enerģiju, bija Kristofers Kolumbs.

Kristofers Kolumbs – Ziemeļamerikas iekarotājs – savā žurnālā rakstījis, ka „Iekš Bermudu Trijstūra mans kompass pārstāja strādāt, bet debesīs mirdzēja liela uguns bumba.”

10.Bermudu Trijstūris ir vienīgā vieta pasaulē, kuras kompass nenorāda uz Ziemeļpolu.

Ziemeļpols, kuru mēs uzskatām par Ziemeļpolu ir patiesais Dienvidpols. Šim sajukumam ir sena vēsture, kas būtu pelnījusi garāku aprakstu, bet par Bermudu Trijstūri. Tajā kompasa adata, pretēji standartiem, norāda uz īsto Ziemeļpolu. Tieši tādēļ daudzi kuģu un lidmašīnu kapteiņi ziņu par grūtībām turēties pie kursa, jo kompasa rādījumi norāda nepareizi.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru