Spogulīt, spogulīt… Trīs zodiaka zīmes, kuras uzskata par pievilcīgākajām

Katrs sastapis cilvēkus, kuri pretējo dzimumu piesaista gluži kā magnēts. Viņi var būt noguruši, apģērbti ne tajās labākajās drēbēs, bet pat tādās pelēcīgās dienās ir un paliek neticami pievilcīgi!

Prakse rāda, ka vairākumā gadījumu viņi pārstāv vienu no šīm trim zodiaka zīmēm.

1. Strēlnieks

Strēlnieku parneriem trāpījušies neslikti eksemplāri. Vairākumā gadījumu viņi ir stingri monogām, bet tas netraucē kaisles izpausmēm pret savu otro pusīti. Strēlnieki augstu novērtē saskaņu gultā, nekad viņu uzmanību nenovērš blakuslietas un viņi ir gatavi visu izdarīt mīļotā cilvēka labā.

Pievilcības noslēpums ir lielajā iekšējā potenciālā un pārliecībā par sevi. No vienas puses, šīs īpašības ļauj gūt panākumus darbā, no otrs – uzsver nobriedušo seksualitāti.

2. Skorpions

Skorpioni ir ļoti dziļas personības, kas gatavas jauniem atklājumiem jebkurā mirklī. Intuitīvi katrs sapņo par eksperimentiem tuvības brīdī, bet ne visi gatavi tos īstenot, kad parādās izdevība. Skorpionu pluss ir gatavība uzmanīgi izpētīt sevi un partneri, lai sagādātu baudu abiem.

No Skorpiona var atgrūst tikai nosliece uz neuzticību. Turklāt šīs zīmes pārstāvji par sānsoļiem īpaši vainīgi nejūtas – sak, tā gadījās, jo esmu tik seksīgs!

3. Dvīņi

Dvīņi ir ļoti pretrunīga zīme, kas nodrošina īsti nokaitētas kaislības. Parasti Dvīņi apbur tos, kuriem apnikusi pelēkā ikdiena. Viņi spēj likt sevī iemīlēties no pirmā skatiena, un viss tāpēc, ka viņi patoloģiski necieš garlaicību. Viņu ierocis ir spilgti izgājieni, uz kuriem daudzi iekrīt. Ieskatoties tuvāk, var nākties atzīt savu kļūdu.

Dvīņi ir krāšņi, moderni, interesanti un seksīgi, bet tā ir tikai viena viņu puse. No otras puses, viņi ir ļoti savtīgi radījumi, kas bieži meklē iepriecinājumu tikai sev.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru