Stihiju saderība: Ar kurām zodiaka zīmēm tavam elementam ir labākā saderība?

elem

Noskaidro, kāda ir stihiju savstarpējā saderība!

Sākumā, uzzini, pie kura elementa pieder tava un tevi interesējošā cilvēka vai partnera Zodiaka zīme!

Gaisa zīmes – Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

Uguns zīmes – Auns, Lauva, Strēlnieks

Zemes zīmes – Vērsis, Jaunava, Mežāzis

Ūdens zīmes – Vēzis, Zivis, Skorpions

Lasi arī: Ko par tavām jūtām pret pasauli vēsta tavas zodiaka zīmes stihija?

Uguns un Uguns: attiecības var būt ļoti aizraujošas un piedzīvojumiem bagātas, taču, ja kādu no viņiem sakaitina, tad var sagaidīt pārspīlētu reakciju.

Uguns un Zeme: Zemes zīme var nostabilizēt Gaisa zīmi, bet Uguns zīmei varētu kļūt garlaicīgi, ja viņi kopā neuzņemsies pietiekoši daudz riska un neizmantos iespējas. Zemes zīmei, turpretī, varētu nepatikt otra cilvēka tieksme pārāk daudz riskēt.

Uguns un Gaiss: viņi ir apņēmīgi un ar prieku nododas kopīgām aktivitātēm, bet, ja viņiem nav daudz kā kopīga, vienam vai otram var kļūt garlaicīgi.

Uguns un Ūdens: Uguns zīme attiecībās ienes piedzīvojumus un aizrautību, taču var arī apdedzināt. Ūdens zīme, savukārt, sniedz komfortu un var nedaudz apslāpēt Uguni.

Lasi arī: Zemes stihijas zīmju raksturojums un saderība: Jaunava, Vērsis, Mežāzis

Zeme un Gaiss: attiecības var būt ļoti stabilas un drošas, bet, ja nebūs piedzīvojumu, tās var kļūt vienmuļas.

Zeme un Gaiss: Gaisa zīme attiecībās ienes mierīgu aizrautību. Zemes zīmei nāksies nemitīgi saskarties ar jaunu pieredzi, bet viņiem var šķist, ka tās ir pārāk daudz. Gaisa zīme, savukārt, var justies ierobežota, ja otrs cilvēks nevēlas pamēģināt neko jaunu.

Zeme un Ūdens: Zemes zīme Ūdens emocionālajā dzīvē ievieš stabilitāti, bet Ūdens, savukārt, palīdz Zemes zīmei izrādīt vairāk emociju. Varbūt viņi jūtas nomākti ar tik daudz emocijām, taču, ja Ūdens zīme visu laiku ir noslēgta un neizrāda savas sajūtas, tas otru var sāpināt.

Gaiss un Gaiss: šīs attiecības var būt ļoti interesantas un pilnas ar jauniem iespaidiem. Tomēr kaut kas var arī noiet greizi, ja viens no viņiem pārāk daudz laika velta savām aktivitātēm un otru cilvēku atstāj novārtā.

Gaiss un Ūdens: Gaisa zīme ļauj attiecībās ienest jaunu pieredzi, bet Zeme sniedz māju sajūtu. Lai arī Gaisa zīmei var šķist, ka emociju ir pārāk daudz, Ūdens zīmei kaut kā pietrūkst, ja otrs cilvēks ir pārāk noslēdzies sevī un savās nodarbēs.

Lasi arī: Sieviešu tipi pēc austrumu horoskopa; romantiskais, spēcīgais, burvīgais vai neatkarīgais

Ūdens un Ūdens: šīs attiecības ir ļoti emocionālas, un emociju ir tik daudz, ka viens var noslāpēt otru, ja sajūtas nav līdzvērtīgas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru