Stiprini Kristālisko un Indigo bērnu enerģiju ar šiem 6 padomiem

1.Fiziskās aktivitātes.

Fiziskās aktivitātes, protams, ir vitāli svarīgas, lai uzturētu labā formā ķermeni. Bet Indigo un Kristāla bērniem aktīvs dzīves veids ir nepieciešams, lai atbrīvotos no liekās enerģijas, kuru viņi uzņem dienas laikā. Indigo un Kristālisko bērnu nervu sistēma ir veidota mazliet citādāk, ja salīdzināta ar ikdienas cilvēka nervu sistēmu. Piemērotākās fiziskās aktivitātes gara bērniem ir joga, Tai-Čī, Austrumu cīņas mākslas, vingrošana vai dejošana. Un, ja raugāmies plašākā mērogā, jebkuras aktivitātes, kas viņiem sagādā patiesu laimi un prieku!

2.Atrašanās dabā.

Atrašanās dabā ne vienmēr nozīmē tieši došanos dabā. Lai nodrošinātu saviem bērniem tuvību ar to, „ienes dabu savā mājā”. Pārliecinies, ka tava māja ir izrotāta ar augiem, akmeņiem, kristāliem, akvārijiem un citiem priekšmetiem, kas imitē tos. Kristāla un Indigo bērniem ir cieša iekšējā saikne ar dabu. Tā ir saikne, kuru nedrīkst pārraut.

3.Klusuma telpa.

Ja tavā aizgādībā un dzīvē ir nonācis Indigo vai Kristāliskais bērns, nodrošini viņam pašu labāko un nepieciešamāko. Tieši tādēļ centies atrast kādu klusāku telpu bez elektroierīcēm, tehnikas un pat daudzām mēbelēm. Ļauj šajā telpā bērnam būt tam, kas viņš ir – klusumā un mierā.

4.Jūras sāls vannas.

Sāls ir enerģijas attīrītājs. Pārliecinies, ka Indigo (vai Kristāliskais) bērns ikdienā dzer pietiekami daudz ūdens (bez sāls), atbrīvojot ķermeni no negatīvajam enerģijām enerģijas laukā.

5.Tīra un patīkama vide.

Gara bērniem – Indigo un Kristāla – svarīga ir tīra un dabiska vide. Viņu vidē neturi mākslīgas smaržas. To vietā izmanto augstākās kvalitātes eļļas vai bišu vaska sveces. Visu pozitīvi papildinās relaksējoša, patīkama mūzika. Turklāt elektroierīces – neturi tās bērna istabā, lai aizsargātu viņu miegu un mieru.

6.Reiki enerģijas dziedēšana.

Dziedēšana ar skaņām, smaržām, atmiņām vai pieskārieniem tiek rekomendēta Kristāla un Indigo bērniem, lai dziedētu un sabalansētu viņu enerģiju, atgrieztu to normas robežās. Bet šī dziedināšana ir piemērota ne tikai gara bērniem, bet gan visiem mums.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru