Strēlnieki mīlestībā; brīvību mīloši un pilni pretrunu

 

Šīs zīmes pārstāvjiem patīk dzīve, un viņi visās savās spēcīgākajās emocijās Strēlnieki vēlas dalīties ar savu partneri, taču atrast kādu, kurš var iet vienā ritmā ar Strēlnieku, nemaz nav tik viegli, kas arī iemesls tam, kāpēc ļoti daudzi šīs zīmes pārstāvji uz diezgan ilgu laiku paliek vieni.

love-24

Attiecībās viņi metas uzreiz, jo viņu “ugunīgā” daba nemīl baudu stiept garumā. Viņiem vajag visu un uzreiz, bet saglabāt tādu tempu uz visu laiku nav iespējams, kā rezultātā Strēlnieki vienkārši “pārdeg”.

 

Lasi vēl: STRĒLNIEKS- mīlestība, attiecības, laulība; ļoti mainīgi, bet romantiski!

 

Kā likums, šie cilvēki “uzplaukst” diezgan vēlu. Viņi ir mednieki, viņiem patīk pats medību process, kā tiek iekarots upuris. Flirts – tas Strēlniekiem skaitās kā norma. Viņi ir sabiedriski un apburoši, tāpēc bieži vien pat ar saviem bijušajiem paliek draugos.

Ja runa iet par nopietnu iemīlēšanos un mīlestību, tad Strēlnieks savā partnerī vienmēr cenšas ieraudzīt potenciālu, un tajā brīdī, kad viņš ir pārliecinājies arī par otrās puses nopietnajiem nolūkiem, Strēlnieks kļūst par dāsnāko cilvēku pasaulē. Viņi ir gatavi palīdzēt pilnīgi visā, it īpaši tad, ja tas attiecas uz kaut kādiem grandioziem plāniem. Var teikt, ka mīlestība savā ziņā ir spējīga Strēlnieku apžilbināt!

amazing-cool-love-sparkle-favim-com-867119

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru