STRĒLNIEKS- mīlestība, attiecības, laulība; ļoti mainīgi, bet romantiski!

Strēlnieki ļoti viegli un ātri var mainīt savus lēmumus un neturēt solījumus, kas ir izskaidrojams ar to, ka viņos ir apvienota bērna nepastāvība ar alkām pēc brīvības.

5-things-you-need-to-know-about-dating-a-capricorn

Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti romantiski – viņi mīl pārsteigt un pasniegt dāvanas, kas, savukārt, ir izskaidrojams ar to, ka, pirmkārt, tādā veidā viņi rūpējas paši par sevi, jo šiem cilvēkiem patīk saņemt apbrīnas pilnus skatienus un dzirdēt pateicības vārdus.

 

Lasi vēl: Tavs vīrietis – Strēlnieks: 5 laimīgas mīlestības noslēpumi

 

Iestūrēt laulības ostā Strēlnieki pilnīgi noteikti nesteidzas, jo viņi baidās pazaudēt savu neatkarību un personīgo telpu, taču par ģimeni viņi noteikti aizdomājas. Ģimene – tas viņiem ir ļoti nopietns solis, viņi sapņo par ideālu laulību, kurā visi būtu vienlīdzīgi. Sirds dziļums Strēlnieki apzinās, ka ģimene var ļoti ievērojami mainīt viņu dzīvesveidu, bet viņi ne vienmēr tam ir gatavi.

maxresdefault

Agrāk vai vēlāk Strēlnieki tomēr nodibina ģimeni, kurā viņi nevēlas būt līderi, bet gan grib, lai visi jautājumi tiktu atrisināti kopīgi. Strēlniekiem ir diezgan atšķirīgs viedoklis par ģimenes dzīvi. Viņiem prasās pēc daudzveidības tajā, tāpēc, ja tās nav, viņi to sāk meklēt kaut kur citur, tāpēc laulības pārkāpšana viņiem ir tikai veids, kā dažādot dzīvi. Strēlnieki ir cilvēki, kuri pret savu otro pusīti var izjust ļoti spēcīgas jūtas, taču tajā pašā laikā krāpt, turklāt, lai cik dīvaini tas nebūtu, viņi nav greizsirdīgi un ļoti viegli var dot brīvību arī savai otrajai pusītei.

800x400-stocksy_txpf47c204aguw000_small_1833861

Ja šīs zīmes pārstāvji saprot, ka laulība prasa noteiktas saistības un uzvedības noteikumus, tad viņu laulības dzīve var būt visnotaļ spēcīga un spilgta.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru