STRĒLNIEKS: mīlestības un saderības horoskops ar citām Zodiaka zīmēm

Strēlnieks + Auns

Spēcīgā enerģija abu starpā palīdz stiprināt un pilnveidot attiecības. Strēlnieki un Auni ir mežonīgi un ļoti entuziastiski, tāpēc ir patīkami atrasties viņu sabiedrībā. Viņi ir ļoti saskanīgs pāris un tiks galā ar visu, kas viņiem stāsies ceļā. Garlaicīgas un paredzamas attiecības nav domātas šai savienībai, viņiem nepieciešama sava dzirkstelīte. Jūs esat kā radīti viens otram.

Strēlnieks + Vērsis

Viņi ir ļoti dažādi: Vērsis ar abām kājām ir uz zemes, taču Strēlnieks lidinās pa mākoņiem. Šajās attiecībās bieži vien būs jāpalauž raksturs un jāpiekāpjas, jo Strēlnieks nemēdz tik ļoti lauzīt galvu un iespringt tā, kā to dara Vērsis.

Strēlnieks+ Dvīņi

Šādas attiecības parasti veidojas ātri un dabiski, jo kā Dvīņi, tā arī Strēlnieks pēc dabas ir aktīvi un visai līdzīgi domājoši. Intelektuālas sarunas par dzīves jēgas meklējumiem ātri vien liks saprast, ka šo cilvēku starpā ir nevaldāma kaisle pēc zināšanām un nezināmā izpētīšanas. Abi mīl izmēģināt kaut ko jaunu, necieš ierobežojumus un ir atvērti ļoti daudzām lietām.

Strēlnieks + Vēzis

Vēzis ir romantisks, tas nozīmē to, ka Strēlnieks ātri vien viņā var iemīlēties. Strēlnieks ir godīgs, reizēm taisnību var pateikt pārāk kritiski, Vēzis to savā ziņā novērtēs, taču necietīs viņa pieeju taisnības atklāšanai, jo tā reizēm ir pārāk skarba un Vēzim neciešama.

Strēlnieks + Lauva

Starp šīm zīmēm veidojas ļoti kaislīgas attiecības, kurās abi pilnībā izbauda viens otra sabiedrību un mīlestību. Tāpēc viņi vienmēr spēj uzmundrināt un iepriecināt viens otru.

Šī savienība nudien ir nepārspējama – abi ir ļoti atklāti, turklāt Lauva ir tik liels retums, jo spēj paciest un izprast Strēlnieka atklāti skarbo dabu.

Lauvai patiks Strēlnieka vēlme pēc piedzīvojumiem, tas viņu iedvesmos, un padarīs attiecības vēl aizraujošākas. Tomēr, Lauvai būs jāiemācās uztvert Strēlnieka kritika maigāk, neatcērtot pretī, drīzāk ņemto to vērā kā vērtīgu padomu.

Lieliska seksuālā saderība.

Strēlnieks + Jaunava

Šī savienība parasti nebeidzas ar laimīgām un emocionālām beigām. Šim pārim būs jāpārvar vairāki šķēršļi, lai kaut kas attiecības izdotos. Daudzos gadījumos šajās attiecībās trūkst saprašanās un cieņas vienam pret otru. Tomēr, Strēlnieks Jaunavai varētu iemācīt atvērties un uz notiekošo raudzīties no cita saktu punkta.

Viņiem ir lieliska savstarpējā komunikācija, un viņiem ir daudz ar ko dalīties, taču tas savā ziņā var novest viņus no patiesi romantisku attiecību veidošanas. Nereti šī savienība labāk izdodas kā vienkārša draudzība, kurā viņi viens otru papildina.

Strēlnieks + Svari

Šajās attiecībās viens no otra var ļoti daudz mācīties un ļoti daudz arī iegūt. Pozitīvi cilvēki, pozitīvas attiecības.

Lai attiecības būtu īpaši veiksmīgas, viņiem ir jāciena vienam otru,  un jāļauj darīt tas, ko viņi vēlas darīt. Nekādi ierobežojumi vai aizliegumi šajā savienībā nevar pastāvēt.

Kaut arī pastāv augstas izredzes, ka viņiem būs daudz interešu, taču, pilnīgi iespējams, ka šīs intereses var atšķirties. Strēlniekam nepatiks Svaru rutīniskais dzīvesveids, taču, ja abi pie attiecībām strādās, un vēlēsies, lai tās izdodas, tad radīs ne vienu vien risinājumu.

Strēlnieks + Skorpions

Skorpioniem un Strēlniekiem ir tikai viena kopīga īpašība – neatkarība. Skorpioni ir piezemēti, bet Strēlnieki ir nemierīgi. Skorpioni mēdz izrādīt emocijas, bet Strēlnieki tās patur sevī. Tomēr mīlestības jomā viņi abi ir piesardzīgi un cenšas sevi pasargāt. Šis pāris nav no tiem, kas ir kā pielīmēti viens otram, viņi respektē otra cilvēka privāto telpu un ļauj viņam arī pabūt vienatnē.

Strēlnieks + Strēlnieks

Jūs esat ļoti gudri, apņēmīgi, jautri un spontāni. Jums abiem patīk ceļot, un jūs vienmēr tiecaties pēc jaunas pieredzes. Abi esat optimistiski, nepacietīgi, neparedzami un spēcīgi.

Runājot par negatīvo pusi, jūs abi esat nepraktiski, un attiecībās problēmas varētu sagādāt finanšu jautājumi. Jums abiem pārāk patīk brīvība, un nav raksturīgi izrādīt emocijas. Tāpēc pastāv iespējamība, ka attiecības var pārtrūkt viena nenozīmīga strīda dēļ.

Kopumā šī ir noturīga un jautra savienība, lai arī dažreiz pietrūkst emocionālā dziļuma un stabilitātes.

Strēlnieks + Mežāzis

Šīs nav ideālās attiecības, un tikai retos gadījumos abi izvēlēsies tajās palikt līdz mūža galam. Nav iespējams paredzēt stabilas attiecības, ja vien Mežāzis pats neizlemj tādas veidot, taču Strēlnieka optimisms un spēja otru sasmīdināt var stiprināt savstarpējo saikni tik ilgi, kamēr abi to vēlas.

Šīs attiecības parāda atšķirības starp ietiepību un apņēmību (Mežāzim) un neierobežotu entuziasmu (Strēlniekam). Ja arī abi varētu būt līdzīgi, viņiem ir pilnīgi atšķirīgs skatījums uz dzīvi.

Strēlnieks + Ūdensvīrs

Viņi var izveidot attiecības, kad abiem būs pienācis laiks kaut ko mainīt savā dzīvē vai arī tad, ja iepriekšējās attiecībās jutās ierobežoti. Viņu attiecības parasti ir kā piemērs pārējiem, jo vieš cerības par labāku nākotni.

Galvenais izaicinājums Strēlnieka un Ūdensvīra savienībā ir viņu racionālā domāšana. Lai arī attiecības var būt ļoti saskanīgas, viņiem varētu būt problēmas ar intimitāti un patiesu tuvību. Abiem ir jāpiebremzē un jāapzinās savas sajūtas, lai nenonāktu cietsirdīgās attiecībās.

Strēlnieks + Zivis

Šīs ir attiecības starp diviem līdzīgiem cilvēkiem un tās parasti nav ilgstošas. Sākumā būs grūti izkļūt no platoniskās mīlestības zonas un izbaudīt arī fizisku tuvību. Kad viņi kļūst tuvāki, tad sākas mācīšanās process. Viņi ir sajūsmā viens par otru, un šķiet, ka attiecības nekad nesairs. Otrs cilvēks šķiet ideāls, bet attiecības tiek uztvertas kā  perfekta mīlestība, taču abu mainīgās dabas dēļ šai savienībai var nebūt ilgs mūžs. Šīs attiecības būs veiksmīgas tik ilgi, kamēr abi būs laimīgi un rūpēsies par tām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru