SVARI- mīlestība, attiecības, laulība; ļoti gādīgi un uzmanīgi!

Kā likums, šie cilvēki tiecas iekarot sava partnera dvēseli un ķermeni, jo sekss attiecībās ar pretējo dzimumu Svariem ieņem ļoti nozīmīgu vietu, tas viņiem ļauj izrādīt savas patiesās jūtas.

Svari ilgstoši nevar pārdzīvot vientulību, tāpēc otrās pusītes meklēšana savā ziņā viņiem kļūst par tādu kā dzīves jēgu. Šīs zīmes pārstāvjiem ļoti svarīga ir vizuālā pievilcība un sava partnere ķermeņa estētika. Viņi izvēlas cilvēkus ar ļoti augtu intelektuālo līmeni, šarmu, izsmalcinātību un spēju atstāt labu iespaidu uz apkārtējiem. Svari ļoti augstu vērtē skaistumu, tāpēc šis nu pilnīgi noteikti ir tas gadījums, kad cilvēks, pirmkārt, mīl ar acīm.

loving-eyes

Svari noteikti prot rūpēties, izteikt komplimentus un apdāvināt ar dāsnām dāvanām, viņi visos iespējamos veidos cenšas iekarot otra cilvēka sirdi. Šīs zīmes pārstāvji ir gatavi atdot visu, lai viņu simpātiju objektam būtu labi. Jau no pirmajā iepazīšanās minūtēm viņi ir ļoti gadīgi un uzmanīgi, jo viņiem ir ļoti svarīgi apburt cilvēku jau no pirmā acu uzmetiena.

Lasi vēl: VĒZIS- mīlestība, attiecības, laulība; viegli ievainojami manipulatori!

Svari ir arī ļoti lieli flirta meistari, tomēr viņi paši par to, iespējams, nemaz nenojauš. Viss slēpjas tajā, ka ar apkārtējiem viņi kontaktējas tik viegli un nepiespiesti, ka reizēm līdzīga veida sazināšanos ļoti daudzi uztver kā flirtu.

Attiecībās Svari ir ne visai izlēmīgi, tāpēc tad, kad attiecībām tīri teorētiski pienāk gals, viņiem ir ļoti grūti pieņemt lēmumu un pamest savu partneri, turklāt tādā neskaidrībā viņi var nodzīvot diezgan ilgu laiku.

A newly wed couple walking through a grassland, holding hands

Laulības Svariem ir viens no galvenajiem un priecīgākajiem dzīves notikumiem. Viņi viennozīmīgi ir gatavi plānot turpmāko dzīvi ar savu partneri. Šīs zīmes pārstāvji ir ideāli piemēroti ģimenes radīšanai – viņiem piemīt takts izjūta, viņi vienmēr sapratīs un atbalstīs savu otro pusīti, un tas, viss, protams, radīs visus vajadzīgos apstākļus, lai radītu spēcīgu un laimīgu laulību.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru