SVARI: mīlestības un saderības horoskops ar citām Zodiaka zīmēm

Svari + Auns

Viņi nesaprot viens otra iekšējo dabu un domāšanu, taču Jaunava no Svariem var mācīties kļūt mazliet nosvērtāka un uz notiekošo neraudzīties ar tik kritiskām acīm. Svari Jaunavas dzīvē ienesīs balansu un harmoniju, kuras tai trūkst. Turklāt, iemācīsies mazāk raizēties par notikumiem.

Starp šiem cilvēkiem var izveidoties visai stipra intelektuālā saikne, taču viņiem būtu vairāk jādalās ar savām sajūtām un domām, jo būs grūti izprast otra jūtas un emocijas.

Lasi arī: Auna mīlestības un saderības horoskops ar pārējām Zodiaka zīmēm

Svari + Vērsis

Kaut arī sākumā varētu likties, ka šo zīmju pārstāvjiem ir daudz kopīgā, beigās tomēr sapratīsiet, ka tā nav. Šajā savienībā sarunām ir liela nozīme, taču problēmas varētu rasties kopdzīvē. Vērsim būs grūti saprast Svaru dabu un pieeju notiekošajam, viņam trūks viņa uzmanības, pat ja Svariem šķitīs, ka atdod sevi visu, Vērsim ar to būs par maz.

Lasi arī: Vērša mīlestības un saderības horoskops ar pārējām Zodiaka zīmēm 

Svari + Dvīņi

Šīs zīmes pieder pie gaisa stihijas, tāpēc starp tām veidojas intelektuālā saikne. Viņi spēj sazināties ne tikai ar ķermeņa valodu, bet arī saprast viens otra sajūtas un emocijas. Svariem un Dvīņiem  ir augsts inteliģences un garīguma līmenis, kas attiecības padara vēl saskanīgākas. Viņi saprotas dažādos veidos, kā arī novērtē viens otru, harmoniju un mieru attiecībās. Svarīga loma ir arī draudzībai, zināšanām un savstarpējai vienlīdzībai.

Lasi arī: Dvīņu mīlestības un saderības horoskops

Svari + Vēzis

Jūs abi alkstat pēc miera un harmonijas, cenšoties visur rast zināmu balansu un līdzsvaru, tomēr problēmas šajā savienībā būs jūtamas jau no sākta gala. Svari meklē sabiedrību un izklaidi, toties Vēzis izvēlas laiku pavadīt mājās ar ģimeni.

Par ko nebūtu jāuztraucas – mīlas dzīve. Tur jūs viens otru lieliski sapratīsiet!

Lasi arī: Vēža mīlestības un saderības horoskops ar citām Zodiaka zīmēm

Svari + Lauva

Viņiem ir daudz kopīgā – abi ir komunikabli, mīl sabiedrību, dalīties ar savām domām un viedokli. Šo Zodiaka zīmju savienība var nozīmēt lielisku mīlas dzīvi.

Svari ir visai mierīgi un balansu meklējoši cilvēki, kuri, ja iespējams, neiesaistās absolūti nekādos konfliktos, taču Lauva ir citādāks – mazliet drāmas, atklātu domu izteikšana acīs un nereti arī kāds skandāls.

Par spīti tam, starp viņiem ir stipra pievilkšanās, šīs attiecības var būt veiksmīgas romantiskajā un arī profesionālajā sfērā.

Lasi arī: Lauvas mīlestības un saderības horoskops ar citām Zodiaka zīmēm

Svari + Jaunava

Viņi nesaprot viens otra iekšējo dabu un domāšanu, taču Jaunava no Svariem var mācīties kļūt mazliet nosvērtāka un uz notiekošo neraudzīties ar tik kritiskām acīm. Svari Jaunavas dzīvē ienesīs balansu un harmoniju, kuras tai trūkst. Turklāt, iemācīsies mazāk raizēties par notikumiem.

Starp šiem cilvēkiem var izveidoties visai stipra intelektuālā saikne, taču viņiem būtu vairāk jādalās ar savām sajūtām un domām, jo būs grūti izprast otra jūtas un emocijas.

Lasi arī: Jaunavas mīlestības un saderības horoskops ar citām Zodiaka zīmēm

Svari + Svari

Svaru zīme pati par sevi simbolizē attiecības, un Svaru uzdevums tajās ir ieviest balansu un harmoniju. Divu Svaru attiecības var būt sarežģītas, par cik abiem šis “attiecību uzdevums” ir vienāds. Tomēr, ja viņi atrod zelta vidusceļu, atrod kopīgas nodarbes un katrs nododas hobijiem, tad šis var kļūt par ideālu pāri! Vienīgais, ka Svariem, esot vienam ar otru, var būt problemātiski attīstīties un augt. Nereti Svariem ir augstas prasības vai ieceres, kurām visi tomēr nevar atbilst, tāpēc ir manāma neliela spriedze. Jums ir jāiemācās pieņem vienam otru tādi, kādi jūs esat!

Svari + Skorpions

Ja Skorpions kādam nevar uzticēties, tad tie ir Svari. Svariem ir vēlme izrādīt sevi visai pasaulei, turklāt Skorpioni ir pārāk greizsirdīgi, lai to vispār pieļautu.

Attiecības starp Skorpionu un Svariem nudien nav vieglas! Šajā savienībā katra negatīvās īpašības būs jāredz un ar tām jārēķinās visai agri.  Kaut arī sekss ir lielisks, tomēr tā šajās attiecībās var būt vienīgā labā lieta.

Lai šīs attiecības izdotos, katram ir jābūt stipram individuālistam ar neatkarīgu dzīvi.

Svari + Strēlnieks

Šajās attiecībās viens no otra var ļoti daudz mācīties un ļoti daudz arī iegūt. Pozitīvi cilvēki, pozitīvas attiecības.

Lai attiecības būtu īpaši veiksmīgas, viņiem ir jāciena vienam otru,  un jāļauj darīt tas, ko viņi vēlas darīt. Nekādi ierobežojumi vai aizliegumi šajā savienībā nevar pastāvēt.

Kaut arī pastāv augstas izredzes, ka viņiem būs daudz interešu, taču, pilnīgi iespējams, ka šīs intereses var atšķirties. Strēlniekam nepatiks Svaru rutīniskais dzīvesveids, taču, ja abi pie attiecībām strādās, un vēlēsies, lai tās izdodas, tad radīs ne vienu vien risinājumu.

Lasi arī: Priekšrocības un trūkumi, satiekoties ar Svariem

Svari + Mežāzis

Ja šīs attiecības būtu jāraksturo ar vienu vārdu, tad varētu teikt, ka tas ir – komplicēti. Tas, protams, nenozīmē, ka šīs attiecības nekad nevarētu izdoties, taču šis noteikti nav viens no labākajiem partneriem, kuru Svariem izvēlēties no visām Zodiaka zīmēm. Šīs zīmes nesaprot viens otra emocijas, turklāt, zināmas problēmas varētu būt ar komunikāciju. Lai vai kā, uzticības līmenis šajās attiecībās varētu būt salīdzinoši augstāks. Svari Mežāzim varētu likties stūrgalvīgi, šie cilvēki ir pārāk dažādi.

Svari + Ūdensvīrs

Ļoti laba seksuālā saderība, turklāt, lai Ūdensvīrs Svariem var pavērt jaunu pasauli seksuālajā jomā. Šie cilvēki viens otru ideāli papildina. Svarus uzreiz piesaistīs Ūdensvīra daba un pieeja dažādām situācijām. Viņi abi ir visai sabiedriski un neparasti cilvēki, kuri piesaista apkārtējos.

Šo zīmju starpā ir liela pievilkšanās un izteikta saprašanās.  Viņus abus vieno kopīgs elements – Gaiss. Ja šajās attiecībās rodas kādas problēmas, tad tās var risināt ar komunikāciju ar ar laiku.  Šis ir teju ideāls pāris, kurš nevar viens otru palaist garām.

Svari + Zivis

Šīm Zodiaka zīmēm vienojošais punkts ir planēta Venēra, taču, tās īpašības katrai no šīm zīmēm izpaužas pilnīgi dažādos virzienos. Var gadīties, ka Svari ar Zivīm nesaprotas tik labi, jo neciena viens otra vēlmes un vajadzības. Šajā savienībā ir nepieciešams ļoti ilgs laiks, lai kaut viens no partneriem sāktu atvērties , tomēr, par cik abas zīmes ir ļoti ieinteresētas, lai apmierinātu savu partneri un savā ziņā mēģinātu viņam izdabāt un pielāgoties, šī savienība nav pilnīgi izslēgta.

Zivīm ir nepieciešams stabils cilvēks, kas ir ļoti tiešs un konkrēts, nevis tāds kā Svari  – neizlēmīgs un domīgs. Kamēr Svari izlems, ka kaut ko tomēr grib, Zivis pa to laiku būs pārdomājušas jau piekto reizi.

Svari ir ļoti sabiedriski, tādas spēj būt arī Zivis, taču viņām ir vairāk nepieciešams laiks vientulībā.  Tomēr, neskatoties uz to, Zivis var veicināt Svaru pašizaugsmi.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru