Talantu horoskops Strēlnieka zīmē dzimušajiem: veterinārs vai jurists?!

Strēlnieki var izveidot ļoti veiksmīgu juridisko karjeru, jo oratora talants un spēja diskusijā panākt vēlamo viņus var padarīt par lieliskiem advokātiem, tiesnešiem un prokuroriem.

lawyer

Prasme skaisti runāt var noderēt arī reliģijas jomā, pret kuru viņi, kā likums, nav vienaldzīgi, turklāt bieži vien tiekšanās pēc pilnības un patiesības meklējumi noved šīs zīmes pārstāvjus arī līdz reliģijai, tāpēc viņi pilnībā ar sevi realizēt kā mācītāji, priesteri un sludinātāji.

Ļoti labi šīs zīmes pārstāvji jūtas arī politiskās darbības sfērā, jo ar pareizā imidža un daiļrunības palīdzību viņiem ātri vien izdodas iekarot cilvēku uzticību. Politikā viņi var demonstrēt savu tiekšanos pēc pilnības un izrādīt to, ka viņiem nav vienaldzīgas arī sociālās problēmas. Veiksme šīs zīmes pārstāvjus pavadīs arī militārajā dienestā, jo viņiem piemīt stratēģiskā domāšana, atbildība un disciplinētība, kā rezultāta dienēšana armijā var kļūt par viņu dzīves aicinājumu.

Lielas iespējas izveidot veiksmīgu karjeru Strēlniekiem ir arī zinātnes jomā, jo viņi jau no dabas ir ļoti zinātkāri. Viņi var kļūt par novatoriem un progresa “dzinējiem”, jo cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē nebaidās uzstāties publikas priekšā un ļoti labprāt dažādās konferencēs un kongresos prezentēs savus zinātniskos pētījumus.

scientists-landing-page-img

Strēlnieki ir apveltīti ar ļoti lielu mīlestību pret visu dzīvo – cilvēkiem, dzīvniekiem un augiem. Viņi ļoti labi sevi var parādīt ari pedagoga vai audzinātāja darbā, kā arī dabas un apkārtējās vides aizsardzības jomā, turklāt viņiem piemīt arī kāda ļoti neparasta spēja – atrast ātru kontaktu ar dzīvniekiem, tāpēc viņiem noteikti vajadzētu padomāt par veterināra vai zoodārza darbinieka profesiju.

Strēlniekus piesaista viss nezināmais un tālais, viņu spēja ātri pielāgoties jebkuriem klimatiskajiem, sadzīves un lingvistikas apstākļiem ir apbrīnas vērta! Viņi pilnībā var sev izvēlēties profesiju, kas saistīta ar biežiem braucieniem uz ārzemēm – piemēram, starptautisko attiecību vai tūrisma jomā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru