Talantu horoskops Zivs zīmē dzimušajiem; mākslinieki vai matemātiķi?!

Zivis viennozīmīgi ir vērstas uz mākslu un radīšanu. Šīs zīmes pārstāvji jau no dabas ir apveltīti ar smalku un ļoti jūtīgu dabu, sentimentalitāti un attīstītu intuīciju, kas ļauj viņiem radīt pārsteidzošus attēlus, sacerēt brīnišķīgus dzejoļus un meistarīgi spēlēt ļoti daudzus mūzikas instrumentus. Bagātā iztēle un intelektuālās dotības ļauj šīs zīmes pārstāvjiem kļūt par ģeniāliem māksliniekiem, dziedātājiem, komponistiem un rakstniekiem.

reports_header

Zivīm mēdz būt tieksme arī uz aktiermeistarību un režiju. Viņām piemīt īpašs pasaules redzējums, tāpēc visi viņu tēli gan filmās, gan uz skatuves ir nestandarta un oriģināli.

Literatūras žanrā Zivis dod priekšroku fantastikai un piedzīvojumiem. Viņām ir ļoti daudz ideju un viņu galvās rodas vienkārši neticami sižeti, kas pilnībā var kļūt par pasaules mēroga bestselleriem.

planning-to-write-a-book-simple-steps-to-start-writing-one

Pēc savas dabas šīs zodiaka zīmes pārstāvji pilnīgi noteikti ir filantropi. Viņiem patīk palīdzēt cilvēkiem, tāpēc bieži vien Zivis darbojas medicīnas jomā un audzināšanā.

Viņiem patīk viss nezināmais un noslēpumainais, kas bieži vien šīs zīmes pārstāvjus noved līdz izmeklētāja vai detektīva profesijai, kā arī šo interesi pret visu neiepazīto viņi var apmierināt okultajās zinātnēs, ezotērikā, parapsiholoģijā un filozofijā.

Lielus panākumus viņi var gūt arī sportā. Neskatoties uz to, ka daba viņus ir apveltījusi ar visnotaļ jūtīgu dabu un sentimentalitāti, viņi ir pilnībā spējīgi izrādīt arī savu cīņas sparu un gribasspēku. Lai cik dīvaini tas nebūtu, tieši sportā Zivis nekad nenolaiž rokas un nepadodas – viņas iet līdz beigām un tiecas uzvarēt.

sportsmen-spa-page

Zivis ir ļoti pacietīgas, tāpēc spēj veikt arī monotonu darbu, kas prasa diezgan daudz spēka, tāpēc viņas mierīgi var kļūt par arheologiem, galdniekiem, elektriķiem un gravieriem.

Par šīs zodiaka zīmes pārstāvju galveno dzīves aicinājumu var kļūt zinātniskā darbība, jo viņiem ir nosliece gan uz humanitārajām, gan eksaktajām zinātnēm. Pateicoties savai labi attīstītajai atmiņai un abstraktajam domu gājienam, viņi var sasniegt lielus panākumus tieši matemātikā un ekonomikā, turklāt Zivīm patīk darbs ar skaitļiem, diagrammām, grafikiem un dažādām datu bāzēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru