Talismanu horoskops – tavai zodiaka zīmei piemērotākais

Katrai Zodiaka zīmei ir savs talismans.

Ikdienā nākas saskarties ar dažādām dzīves situācijām, kurās jābūt labi sagatavotiem- gan skolā, gan darbā.

Pats galvenais šajās situācijās, protams, ir zināšanas, taču vai nepiekritīsi, ka daļa no rezultāta ir atkarīga arī no veiksmes? Šo veiksmi var nodrošināt arī talismans. Uzzini, kāds ir Tavs veiksmes talismans!

Auns

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir pašpārliecināti, prot savaldīties un koncentrēties jebkuros dzīves apstākļos, tāpēc bieži iztiek bez sava talismana, taču lielākai drošībai un sirdsmieram viņiem ieteicams zem papēža palikt vecu vara monētu. Der jebkurš talismans, kurš ir no ametista un jebkurš sarkanas krāsas akmens.

Vērsis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji pret talismaniem izturas mierīgi, viņi parasti izvēlas komiskus talismanus, piemēram, dažādas koka vai keramikas figūriņas, kā arī veiksmei noderēs: rozā kvarcs vara ietvarā, balts koraļļa gabaliņš. Monēta zem papēža.

Dvīņi

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji apgalvo, ka talismaniem netic. Dažādos dzīves gadījumos viņus bieži piemeklē bailes un satraukums, kas var „iegāzt”, tāpēc viņiem būs labāk un mierīgāk, ja kabatā turēs kādu lietu, uz kura attēlots viņa vārda pirmais burts. Der arī ķēdītē iekārts kuloniņš.

Vēzis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji tic talismaniem, viņiem to ir vairāk par vienu. Vajadzīgajā brīdī Vēži nespēj izvēlēties piemēroto. Galvenais ieteicamais talismans ir: kulons sudraba ķēdītē, vai arī smaragda akmens.

Lauva

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem talismani nozīmē daudz un ticība tiem ir pārlieku liela. Attiecīgajā svarīgajā brīdī noder kaut kas dzeltens un apaļš- kulons, dzintara krelles vai vienkārši zeltīta lodīte. Ķēdītei jābūt no zelta vai vismaz apzeltītai. No akmeņiem der rubīns.

Jaunava

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji par sevi ir ļoti pārliecināti, ar atbildības sajūtu, tāpēc viņi talismaniem netic. Tomēr veiksmei noderētu kabatā ielikts sasiets mezgliņš, vēl lielāka veiksme būs, ja mezgls atradīsies kabatas ārpusē.

Svari

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji  intuitīvi nojauš un ir ļoti pārliecināti, ka svarīgās dzīves situācijās akmentiņš palīdzēs- nevis pirkts, bet pašu atrasts, piemēram, kalnos vai jūrmalā. Sliktākajā gadījumā Svari var izmantot kulonu ar ahātu vai safīru.

Skorpions

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ieteicams nēsāt līdzi ko tādu, kam ir sirds forma. Laimi nesošas ir stikla krellītes vai kaklā pakārts kuloniņš ar savu Zodiaka zīmi. Skorpioniem īpaši palīdz rubīns un dimants.

Strēlnieks

Šī Zodiaka zīme ir drosmīga zīme, viņi nebaidās ne no kā, taču veiksmei vienmēr paņem kaut ko līdzi. Bieži palīdz māla vai stikla figūriņas- klauns un zilonītis. No akmeņiem- granāts un tirkīzs.

Mežāzis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju talismans ir monēta, ko viņš nēsā līdzi visur, gadiem ilgi. Visveiksmīgākā monēta būs tā, kas ir atrasta uz ceļa. Mežāzis tic veiksmei un talismaniem, tāpēc nekad neaizmirst par to. Talismanam un kulonam noderēs arī onikss.

Ūdensvīrs

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji eksāmenos vai kādos citos svarīgos pasākumos veiksmei noderēs kāda sev mīļa pildspalva vai zīmulis. Dažās situācijās ar šo pildspalvu rakstīt nedrīkstēs, to labāk nolikt malā citam svarīgam pārbaudījumam vai eksāmenam.

Zivis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji talismaniem tic. Viņām tas vajadzīgs, lai gūtu sirdsmieru un mazinātu satraukumu. Iekšēji savākties palīdzēs kāds nieciņš, kas saistīts ar ūdeni. Piemēram- gliemežvāks, koraļļu gabaliņš vai stikla zivtiņa. Nopietnam atbalstam noderēs talismans ar topāzu, koraļļiem vai platīnu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru