Tavas dvēseles noslēpumi saskaņā ar zodiaka zīmi

Jaunava

Jaunava vairāk pa visu šai pasaulē ir uzticīga savai mīlestībai un jūtām. Kad Jaunava atrod savas dzīves mīlestību, viņa atdod sevi pilnībā. Vilšanās mīlestībā ir lielākā dvēseles rēta priekš Jaunavas.

Svari

Svari cieš no netaisnības un skaistuma trūkuma pasaulē, no tā, kā citi viņus nesapratīs un nesadzirdēs. Svari meklē visā harmoniju, visā redz vairākas puses. Harmonijas trūkums pasaulē raisa viņos depresiju.

Skorpions

Skorpioni visu dzīvi novēro iekšējo cīņu sevī. No vienas puses viņiem ir jūtīga pasaules uztvere un emocionalitāte, bet no otras puses – spēks un vēlēšanās gūt uzvaru pār emocijām. Skorpioni izdzīvo vairākas dzīves sevī.

Strēlnieks

Strēlnieks bieži nevar samierināties ar netaisnību pasaulē, kā arī ar savām neveiksmēm. Tā dēļ viņš kļūst skumjš. Asais prāts un lietu būtības sapratne traucē Strēlniekam vienkārši izbaudīt dzīvi.

Mežāzis

Alkas pēc mīlestības, rūpēm un dvēseles siltuma Mežāzis slēpj aiz savas nopietnā, mērķtiecīgā cilvēka maskas. Mežāži pārdzīvo ļoti intensīvas iekšējās emocijas un jūtas, bet nekad tās neizrāda.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs bieži cieš no tā, ka kalpo kā spogulis citiem, bet pats sevi neredz. Tā dēļ Ūdensvīrs tiecas pēc jauniem iespaidiem un saziņas, jo caur citiem cilvēkiem viņš sajūt dzīves pilnību.

Zivis

Zivis cieš no tā, ka neviens nevar viņas saprast. Daudzi šīs zodiaka zīmes pārstāvji jūt, cik smagi viņiem nāk visi sasniegumi. Bet daudzi vienkārši nevar atrast cilvēku, kurš spētu viņu saprast. Tāpēc Zivis noslēdzas sevī.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru