Tavs laimīgais skaitlis, krāsa un dzīvnieks

Ja Lauvas planēta ir Saule, tad Saulei atbilstošais dzīvnieks ir arī gulbis. Tas nozīmē, ka Lauvas zodiaka zīmes pārstāvji vēlas būt graciozi un cēli kā gulbji, mirdzoši balti un cilvēku patiku iemantojuši.

Ja esi Lauva, Tev atbilstošie dzīvnieki – lauva, gulbis, gailis;

Ja esi Vēzis- varde, pūce, kaķis;

Ja esi Dvīņi– lapsa, pērtiķis, čūska;

Ja esi Vērsis – kaza, auns, baloži, zvirbuļi, tauriņi;

Ja esi Auns– bullis, vilks, skorpions;

Ja esi Strēlnieks- zilonis, valis, ērglis;

Ja esi Mežāzis- suns, lācis, kamielis, bruņurupucis, eksotiskie putni;

Ja esi Ūdensvīrs- bruņurupucis, eksotiskie putni, suns, lācis, kamielis;

Ja esi Zivis- hameleoni, roņi, ķirzakas, zilonis, valis, ērglis;

Ja esi Skorpions- bullis, vilks, skorpions, visa dzīvā radība, kas ir indīga vai ar indi;

Ja esi Jaunava- lapsa, pērtiķis, čūska;

Ja esi Svari- kaza, auns, baloži, zvirbuļi, tauriņi.

 

Katrai planētai ir tai raksturīga krāsa, ar kuru tā vislabāk „ievibrē”. Savukārt katrai planētai ir zodiaka zīmes, par kurām tā atbild. Piemēram, Mēness atbild par Vēža zodiaka zīmi, un Mēness krāsa ir balta (sudrabaina). Tas nozīmē, ka cilvēki, kas pēc horoskopa ir Vēzis, jutīsies labi esot ar balto krāsu, vai tā būtu apģērbā, interjerā vai kur citur, nav būtiski.

Ja esi Lauva, Tev atbilstoša krāsa ir oranža;

Ja esi Vēzis, Tev atbilstošā krāsa ir balta (sudrabaina);

Ja esi Jaunava, Tev atbilstošā krāsa ir dzeltena;

Ja esi Mežāzis, Tev atbilstošā krāsa ir zaļa, sarkanbrūna, tumši zila, violeta;

Ja esi Vērsis, Tev atbilstošā krāsa ir rozā un gaiši zila;

Ja esi Auns, Tev atbilstošā krāsa ir sarkana, melna, tumši pelēka;

Ja esi Strēlnieks, Tev atbilstošā krāsa ir tumši sarkana, jebkura bālā- rozā, pelēcīga, gaiši zili-lillā;

Ja esi Dvīņi, Tev atbilstošā krāsa ir dzeltena;

Ja esi Svari, Tev atbilstošā krāsa ir rozā un gaiši zila;

Ja esi Skorpions, Tev atbilstošā krāsa ir sarkana, tumši pelēka, melna;

Ja esi Zivis, Tev atbilstošā krāsa ir tumši sarkana, jebkura bālā- rozā, pelēcīga, gaiši zili-lillā;

Ja esi Ūdensvīrs, Tev atbilstošā krāsa ir zaļa, sarkanbrūna, tumši zila, violeta.

 

Katrai planētai ir tai raksturīgais skaitlis, ar kuru tā vislabāk „ievibrē”. Savukārt katrai planētai ir zodiaka zīmes, par kurām tā atbild. Piemēram, Merkūrs  atbild par Jaunavas zodiaka zīmi, un  Merkūra skaitlis ir pieci, tātad tāds ir arī Jaunavas skaitlis. Numeroloģijā katram skaitlim ir sava vibrācija un nozīme, kā arī dzīves joma, par kuru tas atbild. Zinot savu skaitli pēc zodiaka un noskaidrojot tā numeroloģisko skaidrojumu, var uzzināt cilvēka personības iezīmes un aktuālās dzīves jomas. Raksta noslēgumā ir iespējams iepazīties ar katra skaitļa skaidrojumu.

Ja esi Lauva, Tev atbilstošais skaitlis ir vieninieks- visas skaitļu ģimenes galva, tai ir pakļauts četrinieks un desmitnieks;

Ja esi Vēzis, Tev atbilstošais skaitlis ir divi un septiņi;

Ja esi Jaunava, Tev atbilstošais skaitlis ir pieci;

Ja esi Mežāzis, Tev atbilstošais skaitlis ir astoņi un nulle;

Ja esi Vērsis, Tev atbilstošais skaitlis ir seši;

Ja esi Auns, Tev atbilstošais skaitlis ir deviņi, kā arī numeroloģijā piedēvētie maģiskie divciparu skaitļi- 11;22;33;44;

Ja esi Strēlnieks, Tev atbilstošais skaitlis ir trīs un divpadsmit;

Ja esi Dvīņi, Tev atbilstošais skaitlis ir pieci;

Ja esi Svari, Tev atbilstošais skaitlis ir seši;

Ja esi Skorpions, atbilstošais skaitlis ir deviņi, kā arī numeroloģijā piedēvētie maģiskie divciparu skaitļi- 11;22;33;44;

Ja esi Zivis, Tev atbilstošais skaitlis ir trīs un divpadsmit;

Ja esi Ūdensvīrs, Tev atbilstošais skaitlis ir astoņi un nulle.

Skaitļu skaidrojums no numeroloģijas viedokļa-

Vieninieks– Tā īpašības ir labsirdība, vēlamība, nepieciešamība, nedalāmība. Vieninieks sevī apvieno gan vīrišķās, gan sievišķās īpašības: tātad tas vienlaikus ir pāra un nepāra skaitlis. Vieninieka atribūts ir prāts, jo tas ir noturīgs un daudzējādā ziņā pārāks par citām kvalitātēm. Tas ir Dievišķs, jo ir visa sākums un gals. Visa Labā apziņa, kas mīt katrā cilvēciskā būtnē. Cilvēka galvenais mērķis ir garīgi un materiāli pamosties, attīstīt sevī apslēpto dievišķumu.

Divnieks– simbolizē daudzveidību, vienotības zaudēšanu, pārpalikumu. Pretējība ir pašā tā vibrācijā: gars, nevienlīdzība, kustīgums, pārgalvība, drosme, nešķiramība, bet arī harmonija, iecietība, biklums, savienība. Šajā skaitlī ir iemiesota divējādība- diena un nakts, debesis un zeme, vīrietis un sieviete, gaisma un tumsa, uguns un ūdens. Visi šie pāri ir pretējības, bez kurām dzīvības izpausmes nevarētu pastāvēt. Pateicoties šīm kvalitātēm, „divnieks” cilvēku pasargā no nebūtības un atbilst Debesīm un Zemei, kas radušās no viena klēpja.

Trijnieks– pamatojoties uz skaitli 3, tika atjaunota vienotības un daudzveidības harmonija. Skaitļa 3 noteicošās vibrācijas ir draudzība, miers, taisnīgums, saprātīgums, mērenība, labdarība. Tas izraisa Augstāko gudrību un sapratni. 3 ir izzināšanas skaitlis, tas ir svēts, maģisks un veiksmīgs skaitlis.

Četrinieks- Pitagorieši skaitli 4 uzskatīja par taisnīguma un pastāvīguma simbolu. Šis ir gadalaiku, cilvēka mūža posmu, Mēness fāžu, cieņas skaitlis. Šī skaitļa noteicošā vibrācija ir straujums, spēks, vīrišķība.

Piecinieks- Šis skaitlis simbolizē neuzpērkamību: jebkuras darbības ar skaitli 5 vienmēr gala iznākumā dod skaitli, kas beidzas ar 5 vai 0. Šis skaitlis norāda uz līdzsvaru, tas ir dabas simbols, kas pārstāv visas augstākās un zemākās būtnes. 5 simbolizē dzīvības spēku, tas ir cilvēces skaitlis ar tās pieciem attīstītiem maņu orgāniem, tādejādi tas izsaka jutekliskumu un laicīgās baudas kopumā. Tas ir savienības, centra, vidus, harmonijas un līdzsvara, kārtības, pilnības, Dievišķā spēka simbols.

Sešinieks– Seši simbolizē pasaules radīšanu. Šo skaitli uzskata par formu formu, Visuma savienojumu un dvēseles ceļvedi. Skaitlis 6 veido divu trīsstūru- sievišķā un vīrišķā – savienību. Sešinieka noteicošā vibrācija ir laiks, miers, turīgums un nenogurdināmība. Šis skaitlis asociējas ar mātišķuma un tēvišķuma izveidošanos, ar mājas dzīvi. Pateicoties sešinieka saiknei ar augstāko harmoniju un garīgo pilnveidošanos, to uzskata par veiksmes skaitli. Tas ir skaistuma un harmonijas skaitlis.

Septītnieks– Tas ir šķīsts skaitlis, jo tas nedalās ne ar vienu citu skaitli, tikai ar sevi pašu. Tā vibrācijas ir veiksme, gadījums, pārvaldīšana. Daudzās svētās tautās septītnieku uzskatīja par svētu. 7 ir nedēļās dienu, viena gada svētku, spektra krāsu un mūzikas galveno toņu skaits. Visas apkārtējās vides parādības- gaismu, skaņu, smaržu, garšu- cilvēks uztver caur septiņām atverēm galvā: caur divām acīm, divām ausīm, divām nāsīm un muti.

Astotnieks– Šī skaitļa vibrācijas ir mīlestība, padoms, labvēlība, likums un samierināšana. Skaitļa 8 noslēpums ir mūžīga un nepārtraukta kustība, kas pastāvīgi notiek Visumā. 8 ir kosmiskā līdzsvara, mikrokosma un makrokosma simbols. Tas pārvalda praktiskās īstenības valstību. Cilvēkam skaitlis 8 ir nepieciešams, lai iemiesotu savas idejas konkrētā formā un nodrošinātu sev labāku dzīvi.

Devītnieks– Tā kā auglis mātes miesās attīstās deviņus mēnešus, „devītnieku” uzskatīja par cilvēku skaitli. Tā noteicošās vibrācijas ir okeāns un horizonts. Skaitlis 9 simbolizē pabeigtu Radīšanas ciklu. Devītnieks ir bezgalīgs skaitlis, jo aiz tā beidzas galvenā skaitļu rinda, tā ir robeža un ierobežojums, jo šis skaitlis savāc sevī visus skaitļus; tiek saistīts ar gaisu, jo apņem skaitļus, tāpat kā gaiss ieskauj zemi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru