Tavs vīrietis – Dvīņi: 5 laimīgas mīlestības noslēpumi

1. noslēpums

Godīgums. Tu noteikti vari būt pārliecināta par to, ka šis vīrietis attiecībā pret Tevi ir godīgs. Ja Tu viņam būsi iepatikusies un arī pati nebūsi vienaldzīga pret viņu, viņš to noteikti pamanīs, jo Dvīņu filozofija ir tāda – kā Tu pret mani, tā es pret Tevi.

2. noslēpums

Velti šim vīrietim uzmanību. Viņa raksturs ir tāds, ka, tiklīdz viņu piemeklēs rutīna, viņš sāks meklē kaut ko jaunu, respektīvi, kādu citu cilvēku.

3. noslēpums

Tiek uzskatīts, ka šīs zīmes pārstāvjiem piemīt “divas sejas”. Tā ir taisnība, taču mīļotā sieviete – tas ir izņēmums, jo ar tiem, kuri šim vīrietim ir dārgi, viņš ir godīgs. Viņš vienkārši uz visu to, kas notiek apkārt, reaģē divos dažādos veidos. Jā, tas skan dīvaini, taču Tu pati to pamanīsi, bet baidīties noteikti nav vērts – ar Tevi viņš būs viens, bet ar kādu citu, kurš viņam ir pilnīgi vienaldzīgs, pavisam cits.

4. noslēpums

Nedramatizē savu rīcību. Iespējams, Tevi pārsteigs tas, cik viegli Dvīņi ir spējīgi izprovocēt apkārtējos, taču vairumā gadījumu tas ir tikai joks, tāpēc centies sevi turēt grožos.

5. noslēpums

Kaitīgi ieradumi. Ja Tavam vīrietim tādi piemīt, nav vērts viņu no tiem atradināt vai lūgt, lai viņš tos atmet, jo, ja viņš pats nenonāks līdz gala lēmuma, ka tas ir vajadzīgs, Tev tas tāpat neizdosies. Viņi mīl savus sliktos ieradumus, un tas nav slikti, jo tie ir daļa no viņu būtības.

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru