Tavs vīrietis – Jaunava: 5 laimīgas mīlestības noslēpumi

1. noslēpums

Jaunava necieš melus un to, ja kaut kas netiek pateikts līdz galam, tāpēc, ja Tu vēlies būt blakus šim vīrietim, nekādā gadījumā nemēģini viņu maldināt vai kaut ko no viņa slēpt. Ja kādas citas zīmes pārstāvis vēl, iespējams, spētu Tev to piedot, tad ar šo vīrieti tas neies cauri. Viņš sajūt melus jau pa gabalu, tāpēc daudz labāk būs, ja uzreiz pateiksi visu, kā ir. Tādā gadījumā viņš no Tevis novērsīsies uz visiem laikiem vai arī iemīlēs Tevi vēl vairāk, jo šādu rīcību viņš noteikti novērtēs, taču piedod Jaunava tikai vienu reizi.

2. noslēpums

Nemēģini šo vīrieti izprovocēt, tāpēc, ja viņš saka, ka negrib, lai Tu velc savu mīļāko mēteli vai sasveicinies ar kaimiņiem (viņš vienmēr skaidri izskaidros, kāpēc to nevēlas), ir vērts viņā ieklausīties. Šim vīrietim noteikti patīk, ja viņa viedoklis tiek ņemts vērā, taču viņš var ieklausīties arī Tevī un mainīt savu nostāju, bet nekad nemēģini darīt kaut ko viņam par spīti.

3. noslēpums

Šiem vīriešiem noteikti patīk, ja ar sievieti var parunāt, jo viņiem patīk ne tikai mīlēt, bet arī draudzēties, tāpēc ļoti labvēlīgu iespaidu uz attiecībām atstās kopīgas intereses. Lielākā daļa Jaunavu nemīl skaļas kompānijas, tāpēc mēs Tev iesakām sagatavoties mājās sēdēšanai ar kādu labu filmu. Šie vīrieši ne tik ļoti mīl, cik ciena, tāpēc, ja Tu pret viņu būsi laba un uzmanīga, viņš ar prieku dos Tev divreiz vairāk uzmanības un siltuma.

4. noslēpums

Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti apdāvināti, taču viņiem ir vajadzīga palīdzība no citiem, lai savu talantu attīstītu. Viņi ļoti slikti uztver kritiku, respektīvi, nespēj to pārdzīvot. Viņiem var piemist gribasspēks un neatlaidība, taču tajā pat laikā viņi var būt ļoti bikli, tāpēc vienmēr ir jāmēģina palīdzēt viņiem atvērties. Lielākā daļa šīs zīmes pārstāvju gaida, ka viņu dzīvēs ienāks kāds, kurš viņiem patiesi ticēs.

5. noslēpums

Pats svarīgākais, kas ir jāatceras – Jaunavas ir monogāmas, viņām patīk viss skaistais, taču šīs zīmes pārstāvjiem vienkārši neatliek laika citām sievietēm. Pilnīgi pietiek ar to, ka Tu šo vīrieti patiesi mīlēsi, jo, ja viņš jūt, ka kāds viņu mīl, viņš nekad šim cilvēkam nenodarīs pāri.

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru