Tavs vīrietis – Mežāzis: 5 laimīgas mīlestības noslēpumi

1. noslēpums

Visas Mežāža bailes ir vērstas uz vientulību. Šie vīrieši ļoti spēcīgi reaģē uz negatīvām emocijām, tāpēc labāk viņus neaizskart. Jā, daudzi par to var būt šokā, ka vīrietis tā var reaģēt uz aizvainojumu, taču tāda nu ir šīs zīmes būtība.

2. noslēpums

Šie vīrieši ir noslēgti, ko sievietes bieži vien uztver kā kaut ko negatīvu. To izraisa viņu bailes no nezināmā. Jums pēc iespējas ātrāk šim vīrietim ir jāparāda tas, ka esat viņa draugs, biedrs vai tuvs cilvēks. Tajā, ka Jūs mēģināsiet iekarot viņa uzticību un mīlestību, nav nekā apkaunojoša, jo šīs zīmes pārstāvji noteikti nav egoisti – viņi vienkārši baidās no vilšanās.

3. noslēpums

Mežāzis noteikti ir tas, uz kuru Jūs it visā pilnībā varat paļauties. Ja Jūsu jūtas ir abpusējas, tad dzīve ar šīs zodiaka zīmes pārstāvi būs patīkama un mierīga.

4. noslēpums

Šie vīrieši ļoti ciena stabilitāti, tāpēc pārsvarā izvēlas veiksmīgas sievietes. Tā nav aprēķina laulība, bet tāda vienkārši ir viņu daba. Viņi vēlas stabilas dzīves garantiju, jo viņi necieš problēmas, tāpēc, lai nākotnē nepieredzētu pārdzīvojumus, viņiem daudz vieglāk ir aizsargāt sevi ar jebkādām metodēm.

5. noslēpums

Mežāži ir pasaulē lielākie reālisti – viņi nav ne sapņaini, ne romantiski. Viņi vēlas būt laimīgi un dzīvot mierā, tāpēc nepievērš lielu uzmanību skaistām zvaigznēm un saulrietiem. Neskatoties uz to, viņu vidū ir arī mākslinieki, kurus var uzskatīt par izņēmumiem, jo viņi ir noslēpumā tīti ne tikai sievietēm, bet arī astrologiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru