Tavs vīrietis – Skorpions: 5 laimīgas mīlestības noslēpumi

1. noslēpums

Vīrieši – Skorpioni ir ļoti noslēpumaini, tāpēc iekļūt šīs zīmes pārstāvju sirdīs nav pa spēkam katrai sievietei. Skorpioni var ļoti ilgu laiku nelaist sev nevienu pārāk tuvu, tomēr pašā sākumā tas noteikti nav nekas kritisks, jo mīlēt viņi ir spējīgi tik un tā, tāpēc galvenais jautājums un problēma – vai Jūs ar to spēsiet sadzīvot?! Tā ir Skorpionu būtība un daba – viņi vienkārši var nemācēt atklāties!

2. noslēpums

Ļoti daudzus Skorpionus piesaista asas izjūtas un jaunas emocijas, uz ko viņi arī tiecas praktiski molekulārā līmenī. Ilgtermiņa attiecībām tas traucē tikai jaunajiem Skorpioniem, jo ar gadiem viņi arvien skaidrāk saprot to, ka viņiem ir vajadzīga tikai viena sieviete.

3. noslēpums

Šie vīrieši ienīst slinkumu, liekulību un melus, pieprasot to pašu no apkārtējiem. Tieši tāpēc vispirms divreiz padomājiet – vai Jūs tajā viņiem atbildīsiet. Ja jā, tad viņi Jūs nepametīs nekad. Skorpionu iemīļotajai ir jābūt neatkarīgai, godīgai un strādīgai.

4. noslēpums

Šīs zīmes pārstāvji ir bezgala greizsirdīgi, tāpēc nekādā gadījumā nekad speciāli viņus neizprovocējiet, jo šādu rīcību viņi Jums nepiedos nekad, tāpēc esiet uzmanīgas arī ar izteiktajiem apgalvojumiem – pat šķietami nekaitīgi joki par krāpšanas tēmu var izraisīt Skorpionos vilšanos un pat šoku.

5. noslēpums

Skorpioni cenšas būt kopā ar tādiem cilvēkiem, kuri spēj pamodināt viņos emocijas, tāpēc sievietēm, kuras vēlas iekarot šīs zīmes pārstāvju sirdis, ir jāpapildina sava garderobe ar spilgtu apģērbu, kas uzsver viņu skaistumu. Tas pats attiecas arī uz smaržām. Tādā veidā Jūs noteikti piesaistīsiet Skorpionu uzmanību!

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru