Tavs vīrietis – Strēlnieks: 5 laimīgas mīlestības noslēpumi

1. noslēpums

Strēlnieks vienmēr zina, ko viņš grib. Ja viņam būs nepieciešams padoms, tad viņš noteikti Tev to arī paprasīs. Sievietēs šis vīrietis visvairāk ciena viņu spēju paiet “ēnā”, kad tas ir nepieciešams, taču tas nebūt nenozīmē, ka Tu viņam neesi vajadzīga, vienkārši Strēlnieka dzīvē mēdz būt brīži, kad, lai celtu savu pašapziņu, uzmanības centrā ir jābūt tieši viņam, tāpēc uztveriet to kā pašsaprotamu, jo mainīt Strēlnieku ir ļoti grūti.

2. noslēpums

Priekš tām sievietēm, kuras ir iemīlējušās Strēlniekos, astrologiem ir labas ziņas – viņi ir daudz attīstītāki un nobriedušāki par citu zīmju pārstāvjiem. Gandrīz 100% gadījumu viņi kļūst pieauguši daudz ātrāk par citiem saviem vienaudžiem, kas arī liecina par viņu spilgti izteikto individualitāti. Bieži vien viņi ir pārāk nopietni, tomēr tā ir tikai maska.

3. noslēpums

Strēlnieks ir ļoti spēcīgs un garā stiprs, tāpēc viņš noteikti varēs Tevi pasargāt no bēdām un problēmām, tomēr šo Strēlnieka rakstura iezīmi ir arī jāatbalsta. Viņš varēs izkļūt no vissarežģītākās situācijas, bet tikai pie tāda nosacījuma, ka viņa spējas netiek kritizētas, pretējā gadījumā Jūs riskējat viņu pazaudēt.

4. noslēpums

Nav tādu vārdu, kurus Strēlnieks nevarētu pateikt tieši sejā. Ja viņš Tev neko nesaka par Taviem trūkumiem, tad noteikti nav vērts uztraukties, taču esi gatava uz to, ka Tavs iemīļotais patiesību teiks vienmēr, lieki neliekuļojot. Tam, protams, ir arī sava pozitīvā puse, jo tas liecina par to, ka šis vīrietis ir ļoti godīgs. Galvenā Strēlnieku priekšrocība – viņš ir godīgs arī pret sev tuvajiem cilvēkiem, turklāt 100% gadījumu viņš cenšas izpildīt visus savus solījumus, taču atceries – to pašu viņš prasīs arī no Tevis!

5. noslēpums

Šis vīrietis mēģinās slēpt savu nervozitāti un depresiju, kas Strēlniekiem ir diezgan reti, taču gadās. Ja esi pamanījusi, ka Tavs vīrietis ir kļuvis skumīgs, depresīvs, neapmierināts vai nerunīgs, ievēro balansu starp vēlēšanos palīdzēt un vienaldzību, jo Strēlniekiem nepatīk, ka viņus žēlo. Vienkārši esi viņam tādos brīžos blakus, un viņš par to nekad neaizmirsīs.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru