Tavs vīrietis – Svari: 5 laimīgas mīlestības noslēpumi

1. noslēpums

Tev noteikti ir jāpiemīt spējai uzturēt sarunu, jo Svari pēc savas dabas ir ļoti labi sarunu biedri, kuri interesējas par ļoti daudzām lietā, tāpēc tas, ka spēsi gan ieklausīties viņā, gan arī pati izrādīt aktivitāti, būs zelta vērtē. Spēja vest nepiespiestu dialogu Tev noderēs ne tikai pirmajā randiņā, bet arī vēlāk, kad būsiet bijuši kopā jau vairākus gadus.

2. noslēpums

Atklātība un godīgums. Šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti attīstīta intuīcija, tāpēc melus viņi jūt jau pa gabalu. Ja Tu patiešām ar šī zīmes vīrieti vēlies uzsākt nopietnas attiecības, Tev noteikti vajadzētu būt atklātai jau no paša sākuma, pretējā gadījumā – viņš Tev vienkārši neuzticēsies.

3. noslēpums

Interese par mākslu. Šīs zīmes vīrieši ir visa skaistā cienītāji. Tev noteikti nav obligāti jāiemīl māksla un jāatpazīst visi slavenākie mākslas darbi, taču Tev noteikti vajadzētu prast iedvesmoties no parastām lietām, kautru dienu atklājot sev kaut ko jaunu!

4. noslēpums

Šie vīrieši dievina komplimentus un uzslavas, tomēr Tev noteikti ir jāatceras tas, ka visām emocijām ir jābūt patiesām un jāatbilst īstenībai, pretējā gadījumā – Tavs partneris sajutīs to, ka esi nepatiesa, un Tu zaudēsi viņa uzticību.

5. noslēpums

Spēja sevi kontrolēt. Svari necieš cilvēkus, kuri ir pārāk mainīgi un var viegli “uzliesmot”, jo viņiem patīk kontrolēt, bet neparedzamas emocijas viņus biedē, tāpēc, ja esi attiecībās ar šīs zīmes pārstāvi, centies sevi savaldīt!

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru