Tavs vīrietis – Vēzis: 5 laimīgas mīlestības noslēpumi

1. noslēpums

Šis vīrietis vēlas būt ne tikai tēvs vai vīrs, viņam ir sapnis par pilnīgu ģimenes vadību. Ja Tu esi sieviete, kura vēlas pilnvērtīgi iesaistīties bērnu audzināšanā vai ģimenes budžeta pārvaldīšanā, tad, visticamāk, šajās attiecībās Tevi sagaida vilšanās.

2. noslēpums

Ja Tavs vīrietis ir Vēzis, tad Tev šajās attiecībās noteikti netrūks ne mīļuma, ne mīlestības. Jā, šie vīrieši uzņemas visu atbildību, taču, iespējams, tā pat ir labāk, jo, lai gan viņi mūždien ir ar kaut ko aizņemti, ģimene viņiem ir Visuma centrs, tāpēc viņi visu savu mīlestību un sirds siltumu atdot saviem tuvajiem, uz šiem vīriešiem noteikti var paļauties.

3. noslēpums

Jā, Vēži ir ļoti magi un patīkami vīrieši, taču, ja viņiem bērnībā nav parādīts, kas tad īsti ir patiesa romantika, viņi paši to noteikti to necentīsies uzzināt, līdz ar to nemēģini šo vīrieti mainīt, jo Tev tas tāpat neizdosies, tāpēc nestrīdies ar viņu un neuzspied viņam savu viedokli.

4. noslēpums

Viņi ir mierīgi un nav diez ko impulsīvi, tāpēc mīlestība un vienaldzība no viņu puses var izpausties diezgan līdzīgi. Viss noslēpums slēpjas tajā, ka viņi ciena tiešumu, tāpēc, ja Tu viņam pajautāsi par viņa jūtām pret Tevi, viņš par tām ar prieku izstāstīs, kas nozīmē to, ka arī Tev šajās attiecībās ir jābūt atvērtai un godīgai.

5. noslēpums

Atriebība šīs zīmes pārstāvjiem ir sveša, taču aizvainojumu viņi atcerēsies vienmēr. Šis vīrietis var aizmirst sava labākā drauga vārdu, taču aizvainojumu viņš neaizmirsīs nekad. Pamatojoties uz iepriekšējo punktu, var izdarīt secinājumu, ka šādā gadījumā Tev būtu sirsnīgi jālūdz piedošana, necerot, ka viņš Jūsu rīcību aizmirsīs, visu var labot tikai nožēla.

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru