Tavs vīrietis – Zivis: 5 laimīgas mīlestības noslēpumi

1. noslēpums

Pret šiem vīriešiem ir jāizturas visnotaļ akurāti, jo viņu iekšējā struktūra ir diezgan trausla. Tev noteikti būs grūti atrast tādu Zivs vīrieti, kurš būs gatavs gāzt kalnus, jo šīs zīmes pārstāvji nav brutāli, viņi ir neticami skaisti cilvēki – gan ārēji, gan iekšēji. Tev jāļauj viņam pašam izlemt, ko darīt, nekādā gadījumā nekritizē viņu, jo šāda rīcība var negatīvi ietekmēt Jūsu attiecības.

2. noslēpums

Šis vīrietis gaida cilvēku, ar kuru dalīties savās interesēs, hobijos un skatījumā uz dzīvi, tāpēc, ja šis vīrietis jutīs, ka Jūsu savstarpējās attiecībās trūkst komunikācijas un intimitātes, viņš var atrast citu sievieti. Šīs zīmes pārstāvjiem noteikti nav mērķa iet “pa kreisi”, taču, ja viņi sāks meklēt to, kas trūkst Jūsu attiecībās, viņi var nonākt arī līdz kam tādam.

3. noslēpums

Viņi ir ļoti noslēpumainas personības, tāpēc viņiem ir jāiemāca nemelot, bet to var izdarīt tikai vienā veidā – darīt visu iespējamo, lai šis Zivs vīrietis Tev pilnībā uzticētos. Ja Tu pati būsi godīga un patiesa, viņš to noteikti redzēs, tāpēc ņems piemēru un mēģinās Tev līdzināties, taču, ja Tu tomēr pieķer viņu melos, pacenties nedramatizēt – šis vīrietis to noteikti nesapratīs, jo viņam vienkārši ir tāds raksturs!

4. noslēpums

Zivis ir ļoti romantiskas dabas, spējīgas piepildīt Tavu dzīvi ar maigumu un skaistumu. Bieži vien viņi ir neticami erudīti, inteliģenti un ļoti attīstīti, viņi ir visapbrīnojamākie cilvēki pasaulē, kuriem piemīt tādas īpašības, par ko sapņo 99 % sieviešu.

5. noslēpums

Zivis patiesībā ir ļoti greizsirdīgas, taču nekad to neizrādīs. Protams, var gadīties kāds izņēmums, taču labāk neriskēt un nekaitināt šīs zīmes pārstāvjus. Šie vīrieši nekad nerīkos publiskas dusmu lēkmes, nekad Tevi nevainos. Ja Tu viņam nodarīsi pāri, viņš vienkārši sāks jaunas partneres meklējumus, tāpēc cieni viņa jūtas un Jūsu attiecības!

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru