TESTS: Izvēlies vienu sirdi un uzzini, cik reizes tu savā dzīvē iemīlēsies

aaaa

Izvēlies vienu no šiem attēliem, kuros attēlotas sirdis, un noskaidro, cik reizes tu savā mūžā iemīlēsies.

Cik lielās mīlestības tev dzīve ir sarūpējusi, atbilstoši šim testam?

Vai tevi sagaida tikai viena vienīga lielā mīlestība? Vai divas, kur katrā iemācīsies kaut ko jaunu un izpratīsi sevi. Bet varbūt tavā dzīvē būs trīs lielās mīlestības, kur pirmā līdzināsies medusmēneša stadijai, otrā neizdosies, jo vēlēsies sekot citiem saviem sapņiem, bet trešā – atnāks tieši laikā…..

 

1.ATTĒLS

Tavā dzīvē būs trīs lielās mīlestības. Pirmā līdzināsies medusmēneša stadijai, kas pazudīs līdz ar pārējām pārmaiņām un pirmo pieredzi, ko dzīve sniedz. Otrā lielā mīlestība šķitīs paliekoša, bet sava neatkarīgā dzīvesveida dēļ tu labāk izvēlēsies sekot saviem sapņiem nekā ļauties mīlestībai, kas laika gaitā izdzisīs. Trešā mīlestība atnāks tieši laikā. Tā būs maģiska un spēcīga, kā arī piedzīvojumiem bagāta.

2.ATTĒLS

Tavā dzīvē būs tikai viena īsta mīlestība. Ļoti iespējams, ka to esi atradis jau pašreizējās attiecībās, bet varbūt īstais cilvēks vēl ir jāsatiek. Tu tici dvēseļu radniecībai un tam, ka, satiekot īsto cilvēku, visas iepriekšējās attiecības vairs nav svarīgas. Patiesa un nobriedusi mīlestība ir tā, kas ilgst mūžīgi, un tu rūpēsies par cilvēku, ar kuru ir lemts būt kopā, un viņu nevarēs ne salīdzināt ar tiem, kas tev bijuši pirms tam.

3.ATTĒLS

Tavā dzīvē lielā mīlestība atnāks divreiz, un no katrām attiecībām tu iemācīsies kaut ko citu. Pirmā lielā mīlestība, iespējams, būs tā, kas salauzīs vai arī jau ir salauzusi tavu sirdi, bet tagad tu zini, ko vēlies sagaidīt no otra cilvēka. Labā ziņa ir tā, ka otrā lielā mīlestība atnāks tad, kad tu spēsi patiesi novērtēt to saikni un intimitāti, kas būs jūsu starpā. Labākās atmiņas no pirmās mīlestības nekur nepazudīs, taču otrā mīlestība būs tā, kas ilgs mūžīgi.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru